USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку трактор перевернувся поблизу дитмайданчика. ФОТО

8 Жовтня 2015 12:44
У Луцьку на вулиці Огієнка перекинувся трактор. Є неофіційна інформація, що внаслідок аварії постраждали люди.

Про це стало відомо зі слів свідків аварії, - інформує «Волинське агентство розслідувань».

Сьогодні, 8 жовтня, на вулиці Огієнка трапилося ДТП.

Так, транспортний засіб рухався по вулиці Огієнка у напрямку центру міста. У цей час з Грибоєдова виїжджав патрульний автомобіль міліції. Виникла аварійна ситуація, внаслідок якої водій трактора намагався зманеврувати і перевернувся на узбіччя неподалік дитячого майданчика.

Згідно з повідомленням громадського активіста Сергія Похи, у аварії є постраждалі.

Як згодом повідомив начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз , що працівники міліції не мають стосунку до аварії, яка трапилася поблизу міськвідділу.

З його слів, наразі проводяться відповідні дії: встановлюють причину дорожньо-транспортної пригоди, перевіряють водіїв на вміст алкоголю в крові тощо, - інформують «Хроніки Любарта».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
лучанин Показати IP 8 Жовтня 2015 12:56
Ні-ні.. патрульна машина не винна.. це не вона вилітала з провулку і не пропустила трактор.. це все тракрорист летів перевищуючи в рази дозволену швидкість )))
свідомий до лучанин Показати IP 8 Жовтня 2015 14:54
диванний грамотій -скептик пройдись по тому провулку і подивися чи є там відстань і можливість для розгону патрульної машини скоріш за все тракторист затупив
Я там до свідомий Показати IP 8 Жовтня 2015 15:50
Я там живу. Ты сам видимо диванный, я там живу, и от места где менты ставят свои авто, до этого перекрёстка метров 200, а этого достаточно что бы и до сотни разлагаться. Этот перекрёсток всегда был аварийным, ограниченный обзор и тд.
Хрєн собачий Показати IP 8 Жовтня 2015 13:46
Трактористи у нас Шумахєри...Трактор зумів відірватися в погоні від поліцейської машини, встати на"диби", проїхатися на двох задніх колесах по центральним вулицям міста, Грибоєдова і Перемоги, та ще й з форсом затормозити, в повороті перекинувшись на бік. :)
Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2015 13:53
Перегляньте правила дорожнього руху. Спецавтомобіль???
Юлія до Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2015 15:13
Спецавтомобіль також має їздити по правилах, я дуже сумніваюсь, що вони їхали з включеною сиреною. Дай Бог здоров'я трактористу. Шкода, що викрунув, нехай би ті міліціянти лоби почовпли.
Лучанин до Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2015 19:09
І що що спецавтомобіль? В тракторі тихенько, все чути що зовні робиться, навіть як муха пе*не? Обзор чудовий? Трактор же встає моментально, тільки як вияснилося на дибки або на бік. В ПДР чітко записано для шумахерів на спецавтомобілях як їм треба їздити. Якщо не в курсі, то прочитайте! Спеціально, як завжди, не буду приводити статті ПДР. Можливо, шукаючи для себе, знайдете по дорозі ще багато цікавого та пізнавального.
Вікторія Показати IP 8 Жовтня 2015 14:49
Су.... мєнти. Один сидів за кермом, а після аварії пересіли.Свідки бачили як вони летіли 120 км в год.
Лучанин до Вікторія Показати IP 8 Жовтня 2015 17:01
З грибоєдова до огієнка 120...... Ха ха ха
Лучанин до Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2015 19:13
Я не знаю яке там зараз дорожнє покриття, бо вже давненько саме по цій вулиці не їздив, бо не було потреби. Проте років 15 тому сам встигав від міськвідділу до перехрестя набрати під 120 дев'яткою. В них не дев'ятки і набирають швидкість швидче, тим більше що для цієї категорії закони не писані. Тому перед тим як писати ха-ха, подумайте чи не будуть з вас ха-ха!
Іра Показати IP 8 Жовтня 2015 20:10
Коли щось станеться то дзвонете в міліцію а коли тракторист затупив то зразу вони вині що ви за такі люди в ситуації треба розбиратися
Я до всіх розумників Показати IP 8 Жовтня 2015 22:04
120км/год ти, брехуняра дурна на своїй 9-тці! А я був свідком і розповідаю як все було, а не пересіли, 120 км/год летіли і т.п. ( до речі той свідок, який бачив, що міліція рухалась з такою швидкістю, він з візиром в руках стояв!?) Працівники правоохоронних органів їхали з включеними проблисковими маячками, сиреною і "крякалкою"! І коли вони зупинились на перехресті, то побачивши трактор, який доречі їхав теж непогано, аж "підскакував", то вирішили навіть при своїй перевазі у русі, все ж таки пропустити той трактор, тому що він їхав дуже швидко, як для трактора, а усім відомо, що трактор, це не легковий автомобіль і він так швидко не зупиниться, а от після цього водій трактора скоріш за все злякався, і почав крутити те кермо зі сторони в сторону, от і перевернувся. Такщо розумники, коли у вас щось станеться, ви на лінію "102" не дзвоніть, а вирішуйте самі, бо ж всі мєнти- п*****и, і чим вони вам поможуть!? Дякую за увагу)
Міша Показати IP 8 Жовтня 2015 22:51
Я був свідком дтп, працівники реально іхали на великій швидкості і з проблисковими маячками, але без крякалки. На рахунок пересідали це повний бред, бо я разом з ними підбігли до потерпілого і допомогли йому вилізти з кабіни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus