USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Сенегалі завалилася стіна стадіону, є загиблі

16 Липня 2017 10:25
На стадіоні Demba Diop у столиці Сенегалу Дакарі після футбольного матчу між глядачами сталася тиснява й бійка, внаслідок чого впала стіна. Під завалами загинули восьмеро осіб. Ще 49 отримали травми різних ступенів.

Кількість померлих може зрости, адже в кількох людей дуже тяжкі травми. Про це інформує ТСН з посиланням на Infobae.

На стадіоні відбувався фінал Кубка Ліги між командами Union Sportive Ouakam та Stade de Mbour. Вони зіграли внічию з рахунком 1: 1. Проте рефері дав додатковий час. Тож Stade de Mbour забив переможний гол. А вже після гри фанати обох команд почали бійку. Поліції довелося навіть застосовувати сльозогінний газ. Почалася паніка. Люди ринулися до виходу зі стадіону, тож і утворилася тиснява, що призвела до масових смертей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus