USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Офіційна заява ДУК ПС Волинь щодо ситуації в Мукачевому

12 Липня 2015 13:50
У зв’язку з сумнозвісними подіями в Мукачевому, волинські добровольці, як всі їхні побратими, перебувають у стані повної бойової готовності. Так, згідно із наказом провідника «правих», за станом на сьогодні у кожного бійця зібраний тривожний наплічник. Обов’язкова умова – перебувати постійно на зв’язку та чекати подальших команд від Дмитра Яроша, який наразі перебуває на місці інциденту.

Про це у коментарі Інформаційному агенству Волинські Новини повідомив командир 3-го запасного батальйону ДУК ПС «Волинь» Віталій Ковальчук.
З слів комбата волинських добровольців, за день до трагедії правосекторівці із Закарпаття при особистій зустрічі у Тернополі розповідали, що через перекриття контрабандного постачання наркотиків виникла конфліктна ситуація.

«Їм постійно надходили погрози. Тому хлопці припускали, що може виникнути збройна сутичка», - розповів командир.
Наразі ж добровольці 3-го ЗБАТ ДУК ПС «Волинь» оприлюднили власне офіційне звернення, яке Інформаційне агентство Волинські Новини подає дослівно:

«Владні структури замість того, щоб в постреволюційний період розпочати ефективну боротьбу із всіма злочинними діями попередньої влади, взяли «папєрєднікав» під своє крило. Що й стало наслідком останніх подій в Україні. Корумпованим і ожирілим чиновниками не хочеться бачити на своєму шляху справжніх патріотів та ідейних активістів, які пам'ятаючи кров Майдану, каліцтво та загибель побратимів на війні, намагаються вернути державу в конституційне русло.

Ми, добровольці 3-го Запасного Батальйону Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектору «Волинь», звертаємося до всіх чиновників та працівників силових структур, які ще не повністю прогнили в діючій системі, реально оцінити ситуацію в державі та адекватно реагувати на незаконні дії як перевертнів в погонах, так і кримінальних елементів, вживати жорсткі міри до локалізації корупційних схем та зловживання службовим положенням в усіх гілках провладних структур.

Саме через продажність органів виконавчої влади і жага до легких статків стали наслідком дії патріотів на Закарпатті. Міліція і кримінальні угрупування стали одним мафіозним кланом, який через безкарність дозволяє собі діяти поза межами Конституції.
Всі бойові підрозділи ДУК ПС Волині перебувають у повній бойовій готовності та чекають наказу щодо логічної реакції на події в Мукачевому. Люди обурені заявами і брехнею міністра УМВС, який цинічно назвав патріотів «бандитами». Хлопці з ПС Закарпаття є нашими бойовими побратимами, які з перших днів війни на сході держави довели свою самовідданість, жертовність та любов до України.

Отже, якщо ви не хочете побачити обурення суспільства, внаслідок якого може пролитися кров на теренах Волині, прийміть до уваги наше звернення», - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, учора, 11 липня у місті Мукачево розпочалась стрілялянина, внаслідок якої два бійці Правого сектору та один цивільний загинули. Є й важкопоранені. Наразі триває спецоперація, у ході якої представники влади оголосили справжнє «полювання» на активістів Правого сектору. Також на сайті йшлося про те, що стрілянина в Мукачево є наслідком протистояння "Правого сектору" з організованою злочинністю Закарпаття. А лідер Правого сектору Дмитро Ярош закликав до пікетування держорганів, розповсюдивши зранку офіційну заяву ПС. Окрім цього, ІА Волинські Новини писало про ситуацію в Мукачевому за станом на 8:00 12 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus