USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку збили неповнолітнього велосипедиста

10 Червня 2013 15:37
Із 13-тирічним велосипедистом зіткнулась водій на одній із вулиць Луцька, тим часом у Нововолинську невідомий також збив велосипедиста та зник із місця пригоди, - повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Так, 8 червня о 13 годині з чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що у Луцьку на вулиці Паші Савельєвої-Караїмська зареєстрували автопригоду за участю велосипедиста.

27-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген Поло», зіткнулась із 13-річним велосипедистом. У результаті дорожньо-транспортної пригоди підліток отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у дитячу обласну лікарню.

ДТП у Нововолинську
Днем пізніше об 11:00 в чергову частину Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області 34-річний чоловік звернувся із повідомленням про те, що по вулиці Нововолинській трапилася дорожньо-транспортна пригода. Невідомий водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 21101», наїхав на 76-річного велосипедиста, місцевого мешканця, після чого залишив місце пригоди. Унаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у травматологічне відділення Нововолинської ЦМЛ.

Згодом встановили, що за кермом автівки перебував 31-річний мешканець Володимира-Волинського.

За цими фактами триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не@DeкVaT Показати IP 10 Червня 2013 16:08
Понапокупают прав! Ді*іли без лишніх слів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus