USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У столиці лучанин загинув за загадкових обставин

23 Червня 2010 13:35
На вихідних в районі станції «Караваєві дачі» у Києві знайшли тіло лучанина Миколи Горбатюка. Як помер хлопець, не знають ні близькі, ні міліція

Про це пише «Газета по-київськи»

У неділю вранці, 20 червня біля залізничного полотна поблизу вулиці Уманської станційний охоронець виявив труп юнака. Міліція не знайшла при ньому документів. І тільки по мобільному телефону, який залишився неушкодженим у кишені загиблого, вдалося дізнатися, що жертва - 25-річний Микола Горбатюк, студент 2-го курсу лікувального факультету Національного медичного університету імені Богомольця.

Фахівці з’ясували, що смерть настала через відкриту черепно-мозкову травму. Якщо б це був розбійний напад - грабіжники не залишили б у кишенях цінностей. У міліцейському зведенні відзначено, що, скоріш усього, смертельного удару йому потяг, що проїжджав поряд. А одногрупники загиблого розповідають, що перед смертю Коля посварився з дівчиною.

«В суботу до Миколи з Луцька приїжджала мама - все було в порядку, але вже ввечері хлопець скаржився друзям, що посварився зі своєю подругою, - говорить одногрупниця загиблого Світлана. - А останній раз його бачили, коли він сидів на бетонному парапеті перед гуртожитком. Було вже за північ. Коли під ранок знайшли тіло Колі - він був босий. Взуття валялося неподалік».

Хлопець загинув напередодні свого професійного свята - Дня медика. В понеділок, 21 червня в гуртожитку, де жив Микола, стояла його траурна фото із запаленою свічкою.

Одногрупники не вірять у версію про самогубство, кажуть, загиблий був врівноваженою і віруючою людиною, тому не міг кинутися під поїзд. З рідних у нього була тільки одна мама і хлопці не допускають думки, що хлопець міг заподіяти їй таке горе з власної волі.

«Коля погано чув на одне вухо, можливо, він йшов недалеко від шляхів і не почув, що наближається на великій швидкості потяг. Сварка з дівчиною навряд чи була серйозною. У його телефоні пізніше знайшли вітальне повідомлення від неї з Днем медика», - каже однокурсниця Світлана.

Міліція поки що теж не може дати однозначної відповіді, як загинув студент.

«Кримінальну справу не заводили, так як не отримано ще висновок судмедексперта. Зараз з цього приводу триває перевірка, можливо хлопця затягнуло під потяг потужним потоком повітря», - сказав Вадим Матвієнко, співробітник лінійного УВС на Південно-Західній залізниці.

Похорон Миколи Горбатюка відбувся 22 червня. Його похоронили на кладовищі в Гаразджі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus