USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вбивство Каті Литкіної: суд відклав допит обвинувачених через погане самопочуття

16 Березня 2019 23:47
15 березня у Ковельському міськрайонному суді під час розгляду справи щодо вбивства Катерини Литкіної судді відклали допит обвинувачених у злочині.

Причиною стала позиція сторони захисту про те, що Максима Т. та Назара С. слід допитувати в один день. Це не єдиний аргумент адвокатів, який завадив заслухати ймовірних убивць, інформує БУГ.

Адвокат Віктор Шостак під час засідання заявив про порушене право Назара С. (якого перевели в Маневичі) на захист, оскільки напередодні до нього в СІЗО не впустили законного представника Вікторію Гуліду.

В СІЗО зазначили, що у Вікторії Гуліди повинні бути документи з суду, аби зустрітися з сином. Прокурор в суді намагався пояснити, що в Маневичах – режимний об’єкт, тому справді є необхідність у дозвільних документах.

Натомість адвокат Шостак вважає, що матір обвинуваченого є також і стороною захисту, й оскільки їм (захиснику, законному представнику і обвинуваченому, – ред.) не вдалося узгодили позицію втрьох, то, на його думку, допиту проводити не можна.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Я ПОПРОСИЛА Б ДЛЯ НИХ СМЕРТНУ КАРУ», – МАМА ВБИТОЇ КАТЕРИНИ ЛИТКІНОЇ

Адвокат Максима Т. Дягель сказав, що для об’єктивного розгляду справи необхідно допитувати обох обвинувачених в один день, тому якщо не допитують Назара С., то і його підзахисного не варто.

Незважаючи на це, судді запропонували допитати Максима Т і звернулись до нього, аби почути його думку з цього приводу.

Обвинувачений натомість заявив, що дуже погано себе почуває, бо перед засіданням хвилювався так, що не міг навіть їсти.

Тоді судді запропонували викликати «швидку», надати медичну допомогу і можливість поїсти, аби покращити його самопочуття. Обвинувачений повторив, що погано себе почуває, і запевнив, що зможе відповісти на всі питання наступного разу.

Судді також цікавились позицією захисників про те, що обоє хлопців мають бути допитані в 1 день. І хоч конкретного пояснення вони так і не отримали, вирішили все ж перенести допит.

Наступне засідання у справі призначили на 19 березня.

Нагдаємо, Катя Литкіна з Нововолинська зникла 1 серпня 2016 року. Через 10 днів, 11 серпня, тіло дівчини знайшов її батько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 17 Березня 2019 04:22
За спеціальне затягування справи - ДОВІЧНЕ !!!!!
хохо Показати IP 17 Березня 2019 08:18
бідний їсти неможеш? та щоб тобі по перек горля стало! що з тими шмаркачами цяцькаєтесь?
Москаль Показати IP 17 Березня 2019 16:33
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus