USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вночі у Луцьку пограбували кіоск

22 Травня 2013 13:33
Один із цілодобових продуктових кіосків пограбували хлопці вночі у Луцьку.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Так, один із цілодобових кіосків пограбували хлопці у Луцьку близько другої години ночі. У кіоску вони хотіли придбати пиво. Вкрасти товар та не розплатитися зловмисники вирішили після того, як побачили, що 44-річний продавець не зможе їм зашкодити.

Чоловік все ж таки спробував затримати одного із грабіжників, проте йому це не вдалося. Після цього він зателефонував у чергову частину луцького міського відділу міліції і повідомив про подію. Зловмисників затримали співробітники роти патрульної служби Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення штрафують у розмірі від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або карають виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Наразі триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юра кредитчик Показати IP 22 Травня 2013 14:53
нефіг пиво продавати в 2 ночі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus