USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська міліція зловила вірменина з підробними ваучерами поповнення

9 Грудня 2008 10:55
До Нововолинського міськвідділу УМВС в області надійшла заява 24-річного підприємця Сергія К. Житель Нововолинська стверджував, що двоє громадян заволоділи картками поповнення рахунку мобільного зв\'язку в кількості сім штук шляхом підміни невикористаних карток використаними. Про це 9 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Працівники міліції по «гарячих» слідах затримали автомобіль «БМВ-525» під керуванням 42-річного непрацюючого жителя Єревану (Вірменія) Арама К. В автівці також перебували два пасажири – лучани 44-річний громадянин Г. і власниця машини 46-річна Валентина С.
Під час огляду автомобіля було вилучено 51 картку поповнення рахунку різних операторів мережі стільникового зв\'язку та 78 карток поповнення рахунку з ознаками підробки захисної сітки.
Факт підробки або відсутність такої встановлять експерти. Ведеться розслідування, - повідомляє «Волинь. Резонанс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus