USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Волинська міліції занепокоєна зростанням кількості злочинів середньої тяжкості

6 Квітня 2009 12:38
На Волині триває зовнішнє профілактичне відпрацювання території нашого краю. Протягом десяти днів 80% особового складу відділу дільничних інспекторів міліції було залучено до нагляду за раніше засудженими, до патрулювання вулиць населених пунктів та обходів помешкань громадян. Про це 6 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Начальник відділу дільничних інспекторів міліції УМВС України у Волинській області Олександр Мєдвєдєв розповів, що вже перевірено 1,8 тисячі осіб, які перебувають на профілактичних обліках в органах внутрішніх справ.
Найбільше правоохоронців непокоїть зростання кількості правопорушень середньої тяжкості. Сьогодні вуличні зловмисники скоюють переважно традиційні види злочинів: пограбування, хуліганства, крадіжки майна з магазинів, квартир, з автотранспорту, шахрайства. Зокрема лише за 10 днів профілактичного відпрацювання обласні органи внутрішніх справ розкрили 90 злочинів загальнокримінальної спрямованості, з яких найбільше крадіжок, шахрайств та фактів незаконного обігу наркотиків.
Олександр Мєдвєдєв переконаний, що у непростий економічний час не варто сіяти паніку серед громадян, адже працівники органів внутрішніх справ добре знають свою справу і володіють усіма засобами та інструментами ефективного розкриття злочинів.
Упродовж  відпрацювання дільничні інспектори виявили 972 правопорушення, що становить половину загальної кількості. Міліціонери здійснювали обхід домівок, під час яких збирали оперативну інформацію, роздавали візитки, ознайомлювалися із ситуацією на місцях, – інформує сайт УМВС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus