USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин на краденому авто збив на смерть чоловіка

14 Травня 2013 15:46
Мешканець Шацького району викрав автомобіль, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, та збив на смерть чоловіка.

39-річна мешканка сусідньої держави приїхала на свята у гості до свого знайомого, який мешкає в одному із сіл Шацького району. Через деякий час жінці довелося звертатися за допомогою до місцевих правоохоронців, оскільки невідомі викрали її автомобіль, - повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Як з’ясувалося, автомобіль знаходився у дворі знайомого заявниці, тож ключі власниця залишила у замку запалювання.

За скоєння злочину правоохоронці затримали 41-річного місцевого мешканця, який добре знав власника господи, інколи навіть допомагав останньому у господарстві.

На момент крадіжки зловмисник знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Тож, побачивши ключі від автомобіля у замку запалювання, вирішив цим скористатися.

Слід зазначити, що зловмисника вже притягували до кримінальної відповідальності за злочин, передбачений статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

«Не маючи навиків керування, злодій скоїв дорожньо-транспортну пригоду, тобто збив місцевого мешканця, який згодом від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні», – розповів начальник Шацького райвідділу Управління МВС України у Волинській області Андрій Деркач.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтями 291 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Також призначили ряд експертиз. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
міліціонер Показати IP 14 Травня 2013 21:59
НАСКІЛЬКИ Я ЗНАЮ АНДРІЙ ДЕРКАЧ НЕ є начальником шацького рв умвс і ніколи ним не буде.Він на посаді в/о начальника РВ УМВС.наЙбільший хабарник в районі
Сергій Показати IP 15 Травня 2013 09:12
Точно правда!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus