USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заарештовано банду волинських сутенерів

2 Лютого 2010 13:09
На Волині заарештовано учасників організованої злочинної групи, які примушували жінок надавати сексуальні послуги. Паралельно сутенери ще й підторговували наркотиками.
Потужну секс-індустрію налагодили підприємливі волиняни, наживаючись за рахунок експлуатації жінок, яких виставляли на продаж для чоловічих утіх. Під час проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що деякі учасники злочинної групи працювали постійно. Ще кілька осіб виконували разові доручення сутенерів та отримували за це відповідну винагороду.
Угруповання організувало надання інтимних послуг у готельних номерах і саунах. Як з’ясували оперативники, сексуальними заручниками злочинців стали понад 16 повій. Жінок втягували в секс-бізнес і примушували займатися проституцією. Нерідко стимулювали «любов до роботи» черговою дозою наркотиків.
Одна година послуг «жриць кохання» коштувала 400 гривень.
Частина цих грошей – 10-20 відсотків - ішла охоронцям готелів та саун. Там найчастіше й надавалися сексуальні послуги. Охоронці допомагали знайти клієнтів серед відвідувачів та гарантували конфіденційність.
Самі повії отримували досить скромну винагороду – дах над головою, продукти харчування, засоби особистої гігієни, одяг. А ще – ейфорію від чергової дози наркотиків.
Основні прибутки від секс-бізнесу йшли сутенерам. У групі діяла чітка схема передачі грошей – від клієнта гроші передавалися повії, потім водієві чи охоронцю, далі – старшому підгрупи або бригадній. І тільки після цього сума потрапляла до керівника групи.
Загалом від злочинної діяльності учасники організованої злочинної групи встигли отримали понад 130 тисяч гривень прибутків.
Всі учасники групи були затримані одночасно. В їхніх помешканнях проведено обшуки. У сутенерів вилучено майже півкілограма конопель, а також документи повій та гроші.
Арештовано й два авто, на яких «працювали» сутенери. Також задокументовано кілька фактів оперативних закупівель наркотиків, санкціонованих прокуратурою.
Проти сутенерів порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 303 Кримінального кодексу України, санкціями якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до п‘яти років.
Наразі, чотирьох зловмисників заарештовано, - повідомляє прес-служба МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus