USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Замок Любарта та дві лікарні: у Луцьку знов «мінують» приміщення

7 Червня 2019 20:41
У Луцьку знову надійшли повідомлення про замінування декількох об’єктів.

Про це виданню «Під Прицілом» повідомили очевидці.

Надійшло повідомлення про замінування замку Любарта.

За інформацією видання ВолиньPost, евакуацію проводять у обласній лікарні на проспекті Грушевського, обласній дитячій лікарні на проспекті Відродження, гіпермаркету «Там-Там» та ще ряду об’єктів.

Відомо, що наразі там працюють необхідні інстанції − поліція, рятувальники, медики, вибухотехніки.


Нагадаємо, у Луцьку декілька днів поспіль «мінували» об’єкти, а поліція перевіряла інформацію про мінування обллікарні.

До слова, минулого тижня за кілька днів у Луцьку повідомили про замінування 33 об’єктів. Зокрема, 31 травня надійшла інформація про наявність вибухівки в кафедральному соборі, районній лікарні, «Новій лінії», «Там-Тамі», офісі Команди Зеленського тощо. 1 червня оголосили про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, зоопарку, інфекційної лікарні та Луцької міської ради. Сьогодні, 2 червня, у поліцію надійшло повідомлення про вибухівку у двох житлових будинках на вул. Шопена, залізничному вокзалі, торгівельному центрі, супермаркеті та лютеранській церкві.

Увечері, 2 червня, у Луцьку повідомили про мінування житловий будинок на вулиці Гірній, «Аптеку низьких цін» на вулиці Грушевського, 19 та супермаркет «Сільпо» у РЦ «Промінь».

Вранці ж 3 червня перевіряли інформацію щодо замінування ЦНАПу та обласної лікарні.

Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об’єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації.

Волинська СБУ вважає, що такі фіктивні замінування – один з елементів гібридної війни, яку веде проти України Російська Федерація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus