USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зниклого вболівальника «Ліверпуля» знайшли у Києві

27 Травня 2018 17:25
Чоловік в стані сильного алкогольного сп'яніння був виявлений жителем столиці на вулиці Набережно-Корчуватська в Голосіївському районі. Киянин привів іноземця додому, щоб той прийшов до тями. Про інцидент житель столиці заявив правоохоронцям, повідомляє Сегодня.

Про зникнення чоловіка, який прибув до Києва на фінал Ліги чемпіонів з Норвегії, сьогодні повідомили його друзі. У Печерському управління поліції зареєстрували матеріал в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Орієнтування на його розшук передали всім патрулям, які несуть службу в столиці.

Пізніше до чергової частини зателефонував киянин і сказав, що недалеко від станції метро "Кловська" він виявив нетверезого іноземця. Щоб з гостем столиці нічого не сталося, чоловік забрав його додому.

На вулицю Набережно-Корчуватська відразу прибув наряд патрульних поліцейських, які доставили розшукуваного в Печерське управління поліції. Зараз з ним спілкуються поліцейські.

Як повідомлялося, за час проведення фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві в поліцію надійшло 71 звернення від іноземних громадян. 20 з цих повідомлень мали ознаки кримінального правопорушення. Крім того, надійшло 4 повідомлення мінування об'єктів інфраструктури Києва. Але сам матч Ліги чемпіонів УЄФА відбувся без серйозних порушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus