USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

10-річний хлопчик з травмою голови – у лікарні: у Луцьку на Конякіна авто збило дитину

24 Вересня 2021 11:07
23 вересня в пообідню пору у Луцьку на вулиці Конякіна трапилася дорожньо-транспортна пригода. Volkswagen CC збив дитину, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Унаслідок зіткнення хлопчик отримав тілесні ушкодження.

На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група та медики швидкої, які надавали постраждалому хлопчику першу необхідну допомогу.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», до швидкої надійшов виклик про те, що автомобіль здійснив наїзд на дитину. Прибувши на місце автопригоди, медики попередньо діагностували у постраждалого хлопчика закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. На щастя, дитина була у свідомості. Стан хлопця був середнього ступеня важкості. Дитину швидкою було доставлено у Волинську обласну дитячу лікарню, де лікарі проводять наразі необхідне лікування.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 24 Вересня 2021 11:27
На цій вулиці часто на пішохідних переходах збивають людей,може вже влада Луцька щось зробить для цього,світлофори, наприклад, поставить.
Кравчук Показати IP 24 Вересня 2021 14:31
Ганяють там долб....и-воділи, нібито в них нeмає родини, на тому пeрeході дорослому страшно пeрeходити, а тут-бідна дитина... І нe трeба казати, що дитина нe дивилася, по собі знаю, машина від пeрeходу за 200 мeтрів, чeрeз сeкунда він вжe або пeрeд тобою, або за тобою, що цe нeхватка адрeналіну, чи нeхватка мозгів. Цe стосується що водіів чоловіків, що водіів жинок , хамство зашкалює
Микита Показати IP 24 Вересня 2021 23:58
Бачив як це було. Водій вантажівки призупинився перед переходом у правому ряду пропускаючи, хлопчик побачивши швидко побіг по пішоходному переході у лівому ряду їхав VW CC на щастя не дуже швидко до 40 км/год. він в останній момент зреагував вельнув у ліво. Не виправдовую водія, мав би подумати чому вантажівка зупинилася уважніше проїзджати пішоходні переходи, можливо відволікся. Дитину теж треба вчити, що на пішоходному переході не можна бігати, потрібно завжди помало виглядати чи нема іншого авто. Діти є діти, батькам треба цього учити змалечку.
Лучанка Показати IP 25 Вересня 2021 09:08
В місті просто катастрофічна ситуація. Ганяють як скажені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus