USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чи запрацює у Луцьку перинатальний центр за 60 мільйонів

14 Червня 2014 10:26
Луцькі медики розмовляли про перспективи нового перинатального центру у обласному центрі, однак поки із фінансуванням будівництва медустанови - проблеми.

Про це під час конференції до Дня медика повідомив виконувач начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Іван Грицюк.

Він зазначив, що для того, аби повністю закінчити будівництво і «запустити» роботу лікувального закладу потрібно 60 мільйонів гривень. А от, щоб хоча б продовжити будівельні роботи треба не мало й не багато – 28 тисяч гривень.

Медик наголосив, що головне – не кинути розпочате «напівдороги», адже відкриття перинатального центру – надзвичайно важливе для волинян та й для держави загалом.

Однак нині доводиться будувати у кредит. До слова, серед майбутніх інвесторів медустанови можуть бути й японці.

Нагадаємо, два роки тому представники японського посольства допомогли обладнанням Маневицькій районній лікарні. А цьогоріч японський спонсор приїхав на Волинь перевірити, чи «не припадає пилом» його обладнання.

Варто зазначити, що Луцький перинатальний центр внесли до списку об’єктів першочергового будівництва. Про це повідомив голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт, звітуючи про свою діяльності. З його слів, таке рішення прийняв Кабінет міністрів після зустрічі з очільником ОДА.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, коли відкриють перинатальний центр на Волині і як тривають роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ірина Показати IP 14 Червня 2014 11:03
Думаю до статті було б доречніше замість фотографії маляти долучити декілька актуальних фотографій стану будівлі та проведених ремонтних робіт на сьогоднішній день.
Всезнайко Показати IP 14 Червня 2014 13:00
Та хр*н ви що добудуєте... Клімчук добудував би.
Наталя Показати IP 14 Червня 2014 21:57
Нічорта ця нова "недовлада" не добудує і не збудує!! "Оранжеві роки" панування "уБЮТків" знову настають, коли країна скотилася в кризову яму з падінням ВВП на 15%, повним розвалом економічно-господарського комплексу країни і некерованістю влади на місцях. А тепер ще і вв*язалися в цю страшну громадянську війну на якій гинуть молодь, жінки і діти! Господь не залишить все це непокараним, але тисячі життів покладених на алтар МАМОНУ не повернеш! Олігархи роблять все щоб ціною народних жертв наростити свій капітал і здійснити переділ багатств від одних до інших! Все це ви підттримували і за це стояли на майданах, народ? Тепер чекаєте європейських лікарень і безбідного життя?! Від хунти ви нічого не дочекаєтесь, а Пустовіт БРЕШЕ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus