USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де можна отримати довідку для дитини у літній табір

23 Травня 2013 15:12
До літнього сезону оздоровлення дітей готові, - повідомили медики Луцька. Також вони зазначили, що довідку про стан здоров’я дитини можна отримати у поліклініках на вулиці Чорновола та проспекті Волі.

Про це повідомили на постійній комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства Луцької міської ради 23-ого травня.

Головний лікар Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська зазначила, що до сезону оздоровлення дітей місто готове. Зокрема з 27-ого травня починають роботу пришкільні табори при всіх школах Луцька, крім вечірньої. Уже сформували групи і визначили медичних працівників. Довідку від педіатра про стан здоров’я дитини можна отримати в поліклініках на вулиці Чорновола і на проспекті Волі, - повідомила лікар.

Також Оксана Лєщинська зазначила, що у літніх таборах цього року особливу увагу звернуть на якість харчування.

Загалом на харчування передбачили витрачати 35-40 гривень в день на одну дитину. Найбільше користуються популярністю для оздоровлення санаторії «Дачний» і «Згорани». За перший квартал там уже оздоровили 31 дитину.

Планують, що літом оздоровлять 30%, або 4 тисячі дітей із луцьких шкіл. Загалом на обліку перебуває 12 тисяч 19 дітей до 14 років і 3,5 тисячі дітей підліткового віку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus