USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани не довіряють міській медицині?

4 Лютого 2014 22:17
У Луцьку функціонує чимало приватних кабінетів, які надають медичні послуги. Попит на ринку медицини формується завдяки довірі людей.

Під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації сьогодні, 4-го лютого, заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев звітував про стан медицини в місті.

Він повідомив, що в галузі охорони здоров’я міста функціонує 11 лікувально-профілактичних закладів комунальної власності. Чимало в Луцьку й приватників: 100 кабінетів, в яких надають медичні послуги та одна швидка медична допомога.

Посадовець наголосив, що міська медицина потребує зміцнення матеріально-технічної бази.

У цьому обласний центр активно підтримують благодійники, зокрема благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк»: «Торік за підтримки фонду придбали аналізатор газів крові для комунального закладу «Луцький клінічний пологовий будинок». Додатково фонд виділив ще 300 тисяч гривень на ліки для недоношених дітей».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Людина Показати IP 5 Лютого 2014 09:37
Я б із задоволенням відвідувала би державні клініки. Але нам не залишають вибору, окрім як йти в приватні кабінети. Дякуємо нашій владі, зокрема місцевій за те, що створили умови і в нас так багато приватних кабінетів!! От маю 100 гривень і думаю, до якого ж то лікаря піти: чи до стоматолога чи до гінеколога. Дзвоню по приватних кабінетах, питаю про ціни і розумію, що в принципі нічого в мене і не болить. Так і живемо поки не припече, і нехай не розказують нам про обов'язкові щопіврічні консультації, все одно не підемо, бо грошей не вистачить на всіх
L до Людина Показати IP 5 Лютого 2014 18:23
Сходіть до прокьологша - щоб звідти витягнув 200
15486 Показати IP 5 Лютого 2014 13:04
приватний гінеколог приймає мінім 200 грн. не рахуючи подальших витрат

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus