USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцька стоматполіклініка просить 1,7 мільйона на рентген

21 Листопада 2016 19:59
У Луцькій міській стоматполіклініці переконують, що у їхньому медзакладі і пільговик, і комерційний пацієнт лікуються на однаково хорошому обладнанні. Саме тому головний лікар Олександр Кобись просить державу допомогти придбати сучасний апарат 3D-рентгену, аби втримати на плаву державну стоматологію в Луцьку.

Про це стало відомо 21 листопада під час дня депутата на тему «Ознайомлення з роботою стоматологічної поліклініки».

Зі слів головного лікаря стоматполіклініки, вони надали стоматологічні послуги пільговим категоріям населення загалом на 400 тисяч гривень. «Ви не побачите різниці в кабінетах, де обслуговують людей заможних, середнього достатку та зовсім бідних. На відміну від інших поліклінік України, у нас однаково рівні умови», – зазначив Олександр Кобись.
Медик переконаний, що саме державна стоматологія формує ціну на послуги, адже приватні клініки не можуть продавати свої послуги значно дорожче ніж державні. Саме тому, на думку Олександра Кобися, аби стоматологія в Україні лишалася доступною, їй потрібна підтримка держави.
В даному випадку йшлося про сучасний, сертифікований апарат 3D-рентгену, який у Луцьку є лише в одній приватній клініці і коштує 1 мільйон 700 тисяч гривень. Головний лікар просив у депутатів міської ради передбачити кошти на таке медобладнання в бюджеті на наступний рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
пацієнт Показати IP 21 Листопада 2016 20:49
Кобись правильний головний лікар так тримати йому можна героя України давати
Андрій до пацієнт Показати IP 21 Листопада 2016 22:11
Сучасний італійський стоматологічний рентген + візіограф ВАРТУЄ 240 000 тисяч гривень. якщо мова йде про томаограф це вартує близько 360 000 тисяч гривень. ЗВІДКИ 1,7 мільйона пане КОБИСЬ????? КОЛИ ВЖЕ НАЇСТЕСЯ??? ВАМ РОЗПОВІСТИ НА ЧОМУ ВИ ТА ВАШІ ЛІКАРІ ЇЗДЯТЬ І ЯКОЮ НЕРУХОМІСТЮ ВОЛОДІЮТЬ??? Вам розповісти про ваші підпільні кабінети-лаораторії які працюють без ліцензій та з зарплатами в конвертах??? ХВАТИТЬ ЖИТИ НА БЮТЖЕТІ ЗАРОБЛЯЙТЕ ЧЕСНО З СОБОЮ НЕ ЗАБЕРЕ!!!!
ДІагноз Показати IP 21 Листопада 2016 22:18
Ось середня вартість ренгенів http://www.dentpro.com.ua/shop/category/oborudovanie/rentgendiagnostika/dentalnye-rentgeny 1,700 МІЛЬЙОНІВ ЦЕ КРУТО...
Сам до ДІагноз Показати IP 21 Листопада 2016 22:28
http://www.dentpro.com.ua/shop/product/tsifrovoi-panoramnyi-rentgen-hyperion-x5-3d-s-funktsiei-panoramnogo-2d-rentgena - уважнішим треба бути, уважнішим! Це апарат, а до нього ще потрібні різні прибамбаси та розхідники по факту.
ДІагноз до Сам Показати IP 21 Листопада 2016 22:50
ШАновний якщо мова йде про ПАНОРАМНИЙ РЕНГЕН то Panoura 18S Panoramic/Ceph ready,Yoshida (Япония) або Sirona вартує в межах 600 тисяч ось два випадкових посилання http://www.dentallservice.com.ua/index.php/product/7037/ http://www.premier-dental.com.ua/_panoramni-rentgeny/ ті приблуди до них про які Ви шановний говорите це ноутбук за 5 тисяч та пліввка за 300 грн КУДА ВИ ХОЧЕТЕ ПОДІТИ майже мільйон?????? А ШАНОВНИЙ????? ДОСИТЬ КРАСТИ!!!!!
Посіпаці кобися до Сам Показати IP 21 Листопада 2016 23:26
навіть за твоєю ссилкою вартість 1200млн а люди тобі скидають реальну вартість на панорамний ренген яка є від 400 до 700 тисяч але аж ніяк не 1700 млн. тому попробуйте не красти дивись і зекономите на хороший апарат як це і роблять в приватних кабінетах!!!!
Андрійчук до ДІагноз Показати IP 21 Листопада 2016 22:58
А нашо в луцьку в державній поліклініці два панорамних ренгена на суворова ж є ??? беруть "офіційно" по 70 грн за знімок.... нема де гроші подіти?
Лучанин Показати IP 21 Листопада 2016 22:24
Принаймні раніше Кобись грошей з бюджету не отрмумвав, можна раз і допомогти, але за умови що ціна на обстеження буде людська і не залежно чи ти пацієнт цієї клініки, чи іншого приватного лікаря, аби місцевий мешканець (для пільгових цін).
Оля до Лучанин Показати IP 21 Листопада 2016 23:13
Розсмішили :))) Ви думаєте, що люди такі дурні, що такій ахінеї повірять без БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ тільки за 9 місяців 2016р. стоматполіклініка отримала надходження коштів – усього 10 10 298 731,29 ДЕСЯТЬ МІЛЬЙОНІВ!!!!! з них, в тому числі те, що показала офіційно Благодійних внесків, грантів та дарунків на суму 1396313,00!!!!!!! ЗА 9 МІСЯЦІВ!!!!!! А про таємні доходи наших "бюджетних зубників" вже легенди ходять не буду про Кобися та його сина "техніка" так у заступників Приймачук Рябченко і.т.п звідкись є підпільні кабінетики .... які вони точно не могли купити за лікарську зарплату... Так вигідно працювати держава купить матеріали а ти їх тіьки встигай комерційним пацієнтам всовувати...
Майдан Показати IP 21 Листопада 2016 22:58
А як виживає решта в місті стоматологів? Ви формуєте ціну, не смішіть. Одну пломбу ставите в касу, а три в кишеню-оце ваша рентабельність.Хватить жебрати у держави, попробуйте жити на зароблені.
Дзідзьо Показати IP 21 Листопада 2016 23:06
Фото №6-маразм крепчает.
Йопрст Показати IP 22 Листопада 2016 02:18
Колись вони у КЛІМЧУКА просили кошти так він їм не дав сказав що ви всі і так не погано маєте ЛІвак -він правий,вони зараз на лапу беруть за пломбу-ввд 400-600гривень то хай працівникі скінуться тай куплять !!!!
пацієнт Показати IP 22 Листопада 2016 14:19
Потрібнопросто вчасно іти на пенсію...Кобись просто пацієнт псих. лікарні!
ірина Показати IP 22 Листопада 2016 16:44
дайте будь-ласка адресу часного кабінету РябченкаС.В. моя мама у нього протезувалася і дуже задоволена!!!!Хочу теж до нього тільки от в поліклініку іти зовсім нема бажання....
Андрій до ірина Показати IP 22 Листопада 2016 20:19
ви підіть до нього і спитайте бо тут писати не можу адже кабінет працює без ліцензії та оформлених працівників то переживаю що б у них не було проблем з правоохороними органами. хоча які можуть бути проблеми адже у нас перевіряють лише офіційно зареєстровані структури....
упс Показати IP 22 Листопада 2016 19:07
а чим в поліклініці погано?????що не так???
Небайдужий Показати IP 22 Листопада 2016 20:50
Дивно, як у тій поліклініці з таким головним лікарем все ще працюють деякі талановиті лікарі. Завдяки ним та поліклініка все ще тримається, бо люди йдуть в першу чергу до лікаря, а не в поліклініку!!! Кобися давно пора на пенсію відправити, хай дасть людям працювати нормально. Поки він ще не витіснив і не вижив звідти усіх, кого можна, і не нагріб до кишені з міського бюджету - дивіться уважно з ким маєте справу!
пацієнт Показати IP 22 Листопада 2016 21:38
Немає затишку в поліклініці:мало ,що сидиш при пильному погляді санітарки,то ще якийсь старий псих вимагає талончика.І все це криком!І до лікаря прицепився!Як потім вияснилось,то був головний лікар Кобись!Ганьба!!!!!Де культура поведінки?Такий зухвалий та нахабний!Не тільки у країні потрібні зміни,а і у поліклініці!
Міра Показати IP 23 Листопада 2016 22:10
Особисто я проходила у лікаря Рябченко інтернатуру, що можу сказати.... Саме ортопеди наповнюють бюджет держ поліклініки, на той час план був 13000 гр при курсі долара 8, на 2-3 місяці лікарю виділяли 1 банку відбитковоі найдешевшої маси і все, а ну і баночку спирту, підрахуйте будь-ласка на скількох пацієнтів вистачить? Лікар працював хорошими борами, наконечником, завдяки "лєвакам". Не роблячи різниці міжні бідною бабусею і багатим ректором мовчу якого інституту, а скільки відбитковоі маси перепортили йому Інтерни в яких він душу вкладав...Ви купка злих і заздрісних людей.... за головного лікаря без коментарів, а от Рябченка обісрати не дам. Ніякого кабінету підпільного в нього нема, тому дорогі пацієнти він чекає вас в своєму улюбленому кабінеті міської стомат поліклініки м. Луцька по парним числам з 14.00 по непарних з 8.00 Welkom!!!!
Юра Показати IP 24 Листопада 2016 16:03
Не пишіть дурниць і не вводьте оману інших пацієнтів. Сергію Володимировичу гарного здоров'я і терпіння!
Неподілились Показати IP 24 Листопада 2016 19:24
Мова йде про стоматологічний комп'ютерний томограф, ціни на них зараз різняться від 30к у.о до 70к у.о. Будучи обізнаним в кількості спеціалістів, яким необхідне кт для проведення і завантаження кт апарату в Протезисті, виникає питання - яка буде рентабельність цього придбання? Підозрюю, що тепер перед кожним видаленням або лікуванням кореневих каналів, буде обов'язкове кт обстеження, це додаткове ОПРОМІНЕННЯ. Додатково доведеться придбати ноут чи комп'ютер тим лікарям, які будуть працювати з ним, плюс на опрацювання дослідження потрібні додаткові 10-30 хв. прийому, це теж кошти мої і ваші. Так поясніть мені: для чого таке дороге придбання? Придбайте нам краще кілька автоклавів в дитячу стоматку або закупіть нових елеваторів в хірургію, на рукавиці дайте, а то тількі на платних вдягаємо нові......
Спеціаліст Показати IP 25 Листопада 2016 23:37
Думаю,що для такої установи як стомат.поліклініка к.т. потрібний однозначно. Питання в іншому:в Україні дуже мало сертифікованих К. Т.,а для державної контори потрібно сертифікований,а він відповідно коштує на 40% дорожче. В такій державі живемо,панове. СЛАВА УКРАЇНІ??????
НеСпеціаліст до Спеціаліст Показати IP 26 Листопада 2016 09:28
Кажучи "однозначно", маєте наувазі, що без кт апарату поліклініка не зможе надавати безкоштовну стоматологічну допомогу? Цікаво відколи це в Україні на ринку з'явились не сертифіковані апарати? Всі кт які продаються в Україні мають державний сертифікат відповідності, інакше його ніхто не купить, і не існує чорного ринку де не сертифіковані на 40% дешевше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus