USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Призначили керівників двох волинських медзакладів

12 Жовтня 2016 13:22
Керівником Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання обрали Сергія Ляшенка. Очільником Волинського обласного онкологічного диспансеру стала Людмила Бубенова. Контракти уклали терміном на 1 рік.

Про це стало відомо під час 8-ї сесії Волинської облради сьогодні, 12 жовтня.

Нагадаємо, з ініціативи Українського об’єднання патріотів УКРОП в області запровадили прозоре призначення керівників комунальних установ, першою чергою, це стосується головних лікарів. Раніше кандидатури на ці посади погоджувало управління охорони здоров’я облдержадміністрації. Під час зустрічі з колективом обласного медичного дитячого територіального об’єднання голова Волинскої обласної ради Ігор Палиця зазначив, що комунальні підприємства, установи та організації повинні очолювати ефективні менеджери, професіонали своєї справи, яких визначатимуть через конкурс.

30 вересня в актовому залі Керівником Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання відбулось таємне голосування. У виборчому бюлетені працівники могли поставити свою позначку в кабінці для таємного голосування за одного з кандидатів. Їх було четверо: Людмила Гагаловська, Ігор Дородних, Ірина Каліщук та Сергій Ляшенко. Саме Ляшенко набрав більшість голосів.

Під час сесійного засідання депутат Святослав Кравчук поцікавився, чи правда, що нещодавно медзаклад придбав обладнання за 80 тисяч гривень в підприємстві, яке належить Ляшенку. На що він відповів, що ця інформація не відповідає дійсності.

Депутат Олександр Зінчук закликав підтримати кандидатуру Ляшенка, адже він зробив для лікарні дуже багато.

Депутат Анатолій Вітів зауважив, що кандидат може не подобатись депутатам, але така воля колективу.

Голова Волинської облради Ігор Палиця погодився з цією тезою та зізнався, що сам вболівав за іншу кандидатуру. Проте закликав поважати волю колективу лікарні.

Аналогічна процедура відбулась і з претендентом на посаду керівника Волинського обласного онкологічного диспансеру Людмилою Бубеновоюїї підтримала більшість трудового колективу в ході таємного голосування.

У волевиявленні взяли участь 285 працівників медичного закладу. Найбільше голосів, 140, здобула виконувач обов’язків головного лікаря Людмила Бубенова. Завідувач мамологічного відділення Юрій Малімон отримав 120 голосів, Тарас Рожанський та Володимир Федорчук – по 12 голосів, не підтримав жодного кандидата один виборець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2016 15:06
Цирк закiнчився клоуни за рульом......гидко читати.
Вітя Показати IP 12 Жовтня 2016 16:30
Як тому Ляшенку вдалось так наїсти свою фізію, видно, добре лупить на держхарчах.
лучанка Показати IP 12 Жовтня 2016 16:46
Страшно хабарники і злодії замінюють один одного.До чого ми скотились.Нічого не зміниться просто страшно і жах
123 Показати IP 12 Жовтня 2016 16:59
Коли вже займуться колишнім головним лікарем Орестом? Дочка нелюстрована суддя, зять дрібний клерк, який будує величезний маєток, у всіх нові дорогі авто, величезні квартири в новобудовах!! А в нещасному диспансері немає грошей!! Де нова прокуратура, антикорупційний комітет, активісти??? ДЕ ВИ? АУ!!! така ж сама безкарність як і при попередниках!!!!!
Гріша Показати IP 12 Жовтня 2016 18:38
Спочатку розібралися б з попередніми керівниками. Перш ніж обливати брудом теперішніх.
123 до Гріша Показати IP 12 Жовтня 2016 21:02
зять Ореста постачає медпрепарати в диспансер 5 років без тендерів, на кожній квітанції прізвище НЕДІЛЬКО. ХТО його призначив, де конкуренти, де ринкові ціни??? гроші йшли просто до ТЕСТЯ Де нова прокуратура, антикорупційний комітет, активісти??? ДЕ ВИ? АУ!!!
231 до 123 Показати IP 12 Жовтня 2016 23:18
всезнаючий з себе починати треба. Сьогодни день уже нового керивника, як у казци побачимо...
Маруся Показати IP 12 Жовтня 2016 21:46
Хай Ляшенко подякує Гагаловській і Зінчуку за "шоу"яке виконували на протязі пів року в лікарні.А зараз Гагаловська почне розправлятись з неугодними.,але не бійтесь,на неї теж є управа.
Медик Показати IP 12 Жовтня 2016 21:51
Вже попередили всіх старших медичних сестер,що будуть звільняти з посад в дитячій лікарні,а коли вже піде на пенсію Гага?пішли всі колишні,чому вона сидить?видно там дуже тепле місце?
Пацієнт Показати IP 12 Жовтня 2016 21:53
Скажіть, а депутати не знають правди за вибори чи так люблять гроші?
Бізнесмен Показати IP 12 Жовтня 2016 21:59
Ляшенко завжди занімався своїм бізнесом і в лікарні бував рідко,зараз два в одному?Директор-Гендиректор?Чи далі буде правити Гагаловська?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus