USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У двох волинських школах – спалахи кору

10 Жовтня 2018 23:03
За станом на 8 жовтня, протягом двох останніх місяців, на Волині зареєстровано понад 90 випадків кору, із них 62 у дітей до 17 років (70%).

Як повідомляє Волинський обласний лабораторний центр, це спричинено погіршенням епідемічної ситуації на трьох адміністративних територіях: Луцький район (захворіло 28 осіб, найбільше в селах Підгайці, Воютин та Садів), Горохівський район (22 особи), м. Нововолинськ (17 осіб).

На сьогодні залишаються чинними чотири спалахи кору: два спалахи у побуті – село Скірче Горохівський район, селище Благодатне Іваничівський район та два - в навчальних закладах: ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Воютин, НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» с. Підгайці Луцького району. Крім того, уражено ще 9 навчально – виховних закладів, де зареєстровано по 1-2 випадки кору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus