USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

​​У імунній системі людини знайшли новий орган

23 Серпня 2018 21:30
Дослідники з австралійського Інституту медичних досліджень Гарван виявили структуру в імунній системі, яка «пам’ятає» всі попередні інфекції і вакцинації. Вона наповнена імунними клітинами різних видів, які реагують на патогени, з якими зіштовхнулося людське тіло.

Як повідомляє УНІАН, «мікроорган» розміщений з зовнішнього боку лімфатичних залоз, щоб виявляти інфекції якомога раніше. Його вдалося виявити за допомогою передової технології під назвою «3D-мікроскопія», за допомогою якої вчені «фільмували» імунну систему в дії у тілі живих тварин.

«Це дозволило нам створити тривимірні знімки у реальному часі, скануючи «шари» лімфатичних вузлів у живих тварин, а також проводячи електронну томографію і сотень пацієнтів», - пояснив автор дослідження Трі Фан. «Відтворюючи шари у вигляді тривимірного зображення і спостерігаючи за рухом клітин і тим, як вони взаємодіють одна з одною, ми змогли чітко виявити цю нову структуру», - пояснив він.

Виявлений новий «мікроорган» тонкий, плоский і дає про себе знати лише тоді, коли тварини мають справу з інфекцією, з якою тіло ніколи не зіштовхувалося. Виявлену структуру в імунній системі назвали «субкапсулярним проліферативним центром». Його вдалося виявити як у мишей, так і у людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 24 Серпня 2018 00:13
Судячи з написаного я роблю висновок що організм починає боротьбу з інфекцією лише тоді коли він не знає з чим він має справу. Тоді виходить що вакцинацією ми вносимо в цей орган запис про хворобу з якою організм не повинен боротися. Я думаю саме так, тому що організм більш агресивно бореться з новими хворобами, ніж з тими якими він раніше перехворів. Тоді знову виходить що процес вакцинації - це процес знищення організму, тому що вакцинація не дає організму боротися з хворобами. Але ж якщо іншими словами описати процес імунізації, то воно на те ж і вийде. Замкнуто коло боротьби з життям людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus