USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому супермаркеті заборонили кури-гриль

4 Липня 2011 17:15
У супермаркеті «Наш Край» ТзОВ «Арго-Р», що у Луцьку на проспекті Соборності, 6, до забезпечення гарячою проточною водою заборонили виготовляти кури-гриль та продавати вагову продукцію, що швидко псується.
При перевірці санепідеміологи виявили, що у торговому закладі резервний водонагрівач на час відсутності гарячої води в міській мережі своєчасно не був встановлений. Про це повідомили у санітарно-епідеміологічній станції міста Луцька та Луцького району.
Також порушувались правила товарного сусідства: ковбасні вироби зважувались на одній вазі із замороженими півфабрикатами.
За виявлені порушення вимог санітарних правил керуючу магазином оштрафували.
У супермаркеті «Наш Край» ПП «Тимаг», що на проспекті Соборності, 11, виявили кондитерські вироби з кремом, термін придатності яких закінчився.
Постановою головного лікаря з обігу вилучено 2,45 кілограма небезпечних кондитерських виробів.
У магазині також зафіксували порушення правил товарного сусідства: на одній вазі зважувалися ковбаси і заморожені півфабрикати.
Керівникові магазину теж доведеться заплатити штраф.
У торговій точці з продажу морозива біля гіпермаркету «ТАМ ТАМ» на проспекті Соборності, 43, ПП Ситник Я. О. допустив до роботи продавця без періодичного медичного огляду.
Продавця відсторонили від роботи до проходження медогляду. Підприємця оштрафували.
У парку культури і відпочинку імені Лесі Українки виявили деякі торгові точки, які були розташовані без дозвільних документів міськради.
У літніх майданчиках порушувались правила особистої гігієни, продавці працювали без санітарного одягу.
Продавців та підприємців оштрафували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
chicken tobacco Показати IP 4 Липня 2011 17:36
А тут вже проблема в іншому - відсутність гарячої води! Анонсували, що води не буде близько місяця, а зараз люди говорять, наближені до цієї теми, що хоч-би до Дня Незалежності дали. Говорили, що повинна бути проведена заміна труб по пр. Соборності - але роботи не ведуться! Викопали якусь ямку біля "Північного" ​​і весь ремонт. А люди не знають і мовчать, думають скоро вода буде - а ні! В черговий раз людей "кинули"! А все для "прикриття" Кропиви, який так і не отримав ліміти на газ і прикриває це ремонтом системи труб! Скільки можна людей дурити??? Мер - АУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аліна Вікторівна Показати IP 4 Липня 2011 18:28
Мер не думає за людей, щоб вони мали гарячу воду, а думає, як міст прокласти, як фонтанчик зробити. Який сором і ганьба такому меру. А для людей коли буде щось? Відключили гарячу воду і навіть не попереджували людей. А якщо не заплатити кварплату, то як до людей відноситесь? ГАНЬБА такій владі!!!!!!!
Анна Показати IP 4 Липня 2011 20:33
Це правильно. Давно пора. Хто їсть ту гидоту?
Валентин Показати IP 5 Липня 2011 09:46
А що мер? Йому плювати на Ваші проблеми. А на рахунок профілактичних ремонтів, давно помітив, що тільки відключать гарячу воду, десь в районі обов'язково розриють яму. Постоїть місяць, закопають. Така ситуація на ДПЗ уже другий раз - минулого та цього року.
1 Показати IP 5 Липня 2011 10:55
ХАЙ КУПЛЯТЬ СОБІ БОЙЛЕР І ПРОБЛЕМА ВИРІШЕНА
гисть Показати IP 5 Липня 2011 15:03
та нашому меру начхати що у людей немае води гарячои а кропиву того п...давно треба пидвисити за одне мисце або дати лопату вруки хай рие труби прокладае .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus