USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку створили бригаду допомоги невиліковно хворим

14 Листопада 2013 14:06
Нещодавно створена в обласному центрі бригада для надання допомоги невиліковно хворим надаватиме не лише медичні послуги. Про це йшлося під час прес-конференції, присвяченої паліативній допомозі на Волині, – інформує «Волинська правда».
Керівник Центру надання медичних послуг, керівник відділення медичного догляду та допомоги за хворими вдома КЗ «Луцька міська поліклініка №1» Тетяна Пасічник розповіла, що у Луцьку проводиться значна допомога паліативним хворим.

Відділення медичного догляду та допомоги за хворими створене у 2008 році і зараз виходить на новий рівень надання медичних послуг. Нещодавно створили бригаду, яка зможе надавати невиліковно хворим, які незабаром помруть, медичні послуги. Проте, окрім медиків, до бригади входитимуть соціальні працівники, духовенство, психологи тощо.

Бригада надаватиме медичні консультації, робитиме ін’єкції і різноманітні дослідження при можливості. Також вона пояснюватиме родині хворого, як доглядати за ним, щоб, наприклад, уникнути пролежнів, а психологи спілкуватимуться із сім’єю, аби полегшити їхній моральний стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 14 Листопада 2013 14:21
Смішно, допоможуть швидше вмерти.Це вони будуть безоплатно щось робити.Не смішіть гогробців.Хто їх буде викликати,гроші будуть відмивати,створвати видимість,що працюють.Господи,що тільки понапридумують,щоб красти ці горе-медики вовкулаки
борхес до Олег Показати IP 16 Листопада 2013 22:26
олег, а з вас крім г...на щось виходить?
Знайка Показати IP 14 Листопада 2013 22:34
Нарешті, а то раніше лікарі прямим текстом говорили, щоб хворого забирали додому, бо їм смерті у віддленні не потрібні. А тепер хоч хтось відповідатиме за цих людей
Іван до Знайка Показати IP 18 Листопада 2013 14:58
Відповідаємо ми всі перед Богом. Зменшити страждання, психологічно, душевно, тілесно це основне. Дописувачам: є робота, яка і всім живим і смертним повинна оплачуватись (їсти хочуть, вдягнутись хочуть всі) і фондується ця робота не з кишені хворого. Проте працюють і волонтери, маєте бажання не практикуйтесь "красивописании и язвлении" прийдіть і допоможіть.
Олегові Показати IP 18 Листопада 2013 10:35
Олеже! Я більш ніж впевнений, що там будуть вакантні місця для працівників (медиків, психологів, санітарів). Тому що ця робота дуже важка: щоденно бачити страждання та смерть. Записуйтесь у волонтери, попрацюйте із такими хворими. Побачите як працюють "горе-медики вовкулаки".
Галина Показати IP 22 Листопада 2013 09:52
Дуже добре що нарешті знайшлись такі "люди-медики" які подумали, як краще створити умови і ті останні дні,для тяжко хворих людей... Дякуємо Вам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus