USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Українці стали вимираючою нацією

20 Червня 2013 14:46
Українці - лідери з розпивання алкоголю у світі, тому наша нація може сміливо себе віднести до вимираючих.

Про це сьогодні, 20 червня, під час спільного засідання постійних комісій Волинської обласної ради на тему «Про проблему поширення пияцтва та алкоголізму на Волині», заявив свободівець Віталій Собко.

За словами депутата Собка, вважається вимираючою та нація, що вживає на душу населення 8 літрів чистого спирту в рік. Дослідження споживання алкоголю в Україні констатують, що в нашій країні п'ють чи не найбільше в світі.
«Згідно з офіційними даними, рівень споживання спиртного українцями складає 12-13 літрів чистого спирту на людину. За неофіційними, він становить 20 і більше літрів. Щороку від алкоголізму помирає понад 40 тисяч людей. Також, згідно з даними Національної ради з питань охорони здоров'я, алкоголь - причина передчасної смерті 30% українських чоловіків», - оприлюднив сумну статистику Собко.
А за рівнем дитячого алкоголізму, як наголосив свободівець, Україна посідає перше місце в світі. Причина проста: алкоголь в нашій державі дуже доступний, адже, до прикладу, в Норвегії на кожну торгову точку зі спиртним припадає 30 тисяч мешканців, а в Україні - 300 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Комсомол. Показати IP 20 Червня 2013 15:07
УРААААААААААААААААААААА
Юра Показати IP 20 Червня 2013 19:12
Яке життя - такі і люди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus