USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні вирішили проблему з укусами гадюк

1 Липня 2011 12:20
Міністерство охорони здоров'я України надало дозвіл на ввезення в країну сироватки проти отрути гадюки звичайної російського виробництва в кількості 555 доз, що, як вважають у МОЗ, дозволить розв'язати проблему браку протиотрути.
Про це повідомили у МОЗ України, – пише Кореспондент.
За даними відомства, в країні різко почастішали випадки укусів змій, особливо в західних регіонах України, у зв'язку з чим виникла проблема нестачі сироватки проти отрути гадюки звичайної.

«На сьогодні в Україні зареєстровано лише імунобіологічний препарат польського виробництва, який зараз відсутній на складі заводу-виробника вакцин і сироваток «Біомед» (Польща), та відповідно до планів підприємства його виробництво відбудеться в січні-лютому 2012 року», – повідомили у МОЗ.

Міністерство охорони здоров'я України надало разовий дозвіл на ввезення сироватки проти отрути гадюки звичайної російського виробництва в кількості 555 доз відповідно до потреби регіонів України.

За інформацією відомства, сироватка проти отрути гадюки звичайної буде розмитнена 1 липня і скерована в регіони України, починаючи з 4 липня.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus