USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Село на Волині тероризують агресивні ящірки. ВІДЕО

21 Червня 2013 10:03
Переполох у волинському селищі Жовтневому. Понад місяць місцевих лякають отруйні ящірки, які нібито втекли з коробки збирача екзотичної фауни, - йдеться у сюжеті НТН.

Окремі особини - гермафродити, тож без проблем під пекучим поліським сонцем виведуть потомство і доживуть, принаймні, до осінніх холодів. Цього люди бояться найбільше: плазуни, кажуть, ховаються у траві й будь-якої миті можуть атакувати босоногу дітлашню.
Першою непрохану гостю на веранді свого будинку побачила Надія. Тоді, пригадує, її 5-річна онука Валерія мало не зомліла. Зайду зловили, сфотографували, і - через надмірну агресивність - позбавили життя. Що ящірка була колекційна й коштувала тисячу єврів - довідалися згодом.
Тетяна Типанова, мешканка села Жовтневого:
- Катеринка продает газеты по четвергам. Она торгует, а я рассказываю: такая вот ящерина, так, мол, выглядела. Такая змеиная… А он подошел, услышал, развернулся и спросил - а что, вы видели ядозуба? Я - мы не видели, мы его убили. И он сам признался, что вот у меня прогрызли картонную коробку и убежали.
Про інцидент, можливо, й забули б. Утім, за кілька днів колишній дільничний Жовтневого побачив такого самого хвостаня на своєму городі. Щоправда, вп'ятеро більшого, ще й із головою варана і роздвоєним язиком.
Володимир Посильчук, мешканець с. Жовтневого:
- Це був обід. До мене підійшов син, який мив машину. Каже, у нас саламандра. Я її накрив ящиком від вазону. Вона веде себе не агресивно. Повільно пересувається. Бувають і прижки. Дуже подібна до саламандри.
Згодом пан Володимир викинув знайду назад у садок. Та як виявилося, даремно: вже наступного дня, поблукавши Інтернетом, люди, які переглянули чоловікове відео, схопилися за голову. То був небезпечний плазун зі спекотного континенту, занесений до міжнародної Червоної Книги.
Надія Андріївна, мешканка с. Жовтневого:
- Мексика, Южная Америка. Ядовитая ящерица. Днем где-то спит под камнями, а выходит на ночь. Она - ночная. Так не кусает, но если дразнить - топать ногами - она укусит. Я не пускаю внучку в сад, может там еще есть. Или беру тяпку и йду с тяпкой.
Тепер через плазуна вулицями шеститисячного селища дітвора ходить лише з батьками.
Олеся, мешканка с. Жовтневого:
- Страшно, звичайно, не надієшся на те все, але все можливо. Я не знаю, як його виловлювати. Кого і що тут наймати, щоби воно ловилося? І скільки його є і де?
- Ну, кажуть, не одна?
- Так, кажуть, ніби пара. Одну тисячу євро заплатив за пару.
Олеся - сусідка того самого поціновувача американської екзотики. Каже, окрім ящірок, він тримає метеликів і змій. А мешкає гадюччя не в тераріумі, а у звичайнісіньких скляних банках. Слоїків кілька десятків і охороняє їх велетенський пес.
Поспілкуватися зі знімальною групою Свідка горе-колекціонер, котрий невідь як розгубив частину своїх підопічних, не вийшлов. А тим часом рептилію вже бачили на сусідній вулиці. Вона так налякала дитину, що довелося заспокоювати її ліками. Люди кажуть: якщо за тиждень господар тварюки не зловить, викличуть рятувальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Віктор Показати IP 21 Червня 2013 10:52
Що ж це за село на Волині, що частина опитаних по російськи відповідали?
RSS до Віктор Показати IP 21 Червня 2013 11:16
панаєхавшиє шахтьори, якщо це Жовтневе, що відноситься до Нововолинська.
Forever Autumn до Віктор Показати IP 21 Червня 2013 11:40
А що? Якщо мешканець Волині - то маєш розмовляти виключно українською? Стереотипи...
Віктор до Forever Autumn Показати IP 21 Червня 2013 11:45
Це було б дуже бажано, і не тільки тут, а по всій країні. Ви так не вважаєте?
Forever Autumn до Віктор Показати IP 21 Червня 2013 12:24
Ну, бажане не завжди є явним. Кожен має право на своє право. Аби лише більш-менш грамотно писали :-). Я ж їх розумію, мову... і що вони кажуть, ці люди з Волинського села. Хай хоч і російською.
Александр до Forever Autumn Показати IP 21 Червня 2013 11:49
Глазам не верю! И Вы еще редактор здесь?))
Forever Autumn до Александр Показати IP 21 Червня 2013 12:26
У Вас, Олександре, якісь дивні уявлення про редакцію. Ну й чого Ви упевнені, що в редакції працюють затяті "нацики" :))))
Александр до Forever Autumn Показати IP 21 Червня 2013 12:48
"О сколько нам открытий чудных Готовят просвещенья дух И опыт, сын ошибок трудных, И гений, парадоксов друг, И случай, бог изобретатель". Каюсь!))
Forever Autumn до Александр Показати IP 21 Червня 2013 13:04
Представьте себе, представьте себе, зеленёнький он был :)
Александр до Forever Autumn Показати IP 21 Червня 2013 14:18
Когда Вы будете дежурным редактором, я не буду комментировать то, что Вы "не хотите", чтобы я комментировал)
Forever Autumn до Александр Показати IP 21 Червня 2013 14:28
оооо... мерси. ррревераннссс http://bit.ly/17rC8Mc ))))
malina813 до Forever Autumn Показати IP 21 Червня 2013 14:32
ей, форевер осєнь, перестань фліртувати з коментаторами і працюй =)
Forever Autumn до malina813 Показати IP 21 Червня 2013 15:22
Що за ущемлення прав і свобод, Маліна??
Александр до Forever Autumn Показати IP 21 Червня 2013 19:55
Вы чертовски привлекательна, я чертовски привлекателен, чего время зря терять? В полночь, у городского амбара))
Forever Autumn до Александр Показати IP 23 Червня 2013 01:11
Должен предупредить....Я — страшный человек. — Да? — Да. Тиран-деспот, коварен, капризен, злопамятен. Кто-нибудь, поди сюда, ну ты, ну поди сюда, я говорю. Ну! Поздоровайся с ними. — Здравствуйте. — Видите, что делаю? О! И самое обидное, не я в этом виноват. Правда? — Правда. — Ну иди, все, свободен. Не виноват! Предки виноваты! Прадеды-прабабки, внучатые дяди-тети разные, праотцы, ну, и праматери, угу.
Александр до Віктор Показати IP 21 Червня 2013 11:45
Это правильные ящерицы! Вот в кого реинкарнировались погибшие эсесовцы дивизии "Галичина".
поліщук Показати IP 21 Червня 2013 14:00
що ви дивуєтесь з російської мови. ще в часи СРСР завдяки "понаехавшим шахтёрам" Нововолинськ був одним з лідерів по наркоманам, а російська мова це просто отрижка тих часів.
панаехавший не шахтер) до поліщук Показати IP 21 Червня 2013 14:09
"відрижка" если что)
Ярина Показати IP 22 Червня 2013 03:00
Упевнена, що тварини в коробці та змії в банці - не для колекціонування,а для подальшого продажу. Викликайте міліціонерів та рятувальників - це явна контрабанда. Любителі ну просто не дозволили б собі так тримати тварин. Скоріш за все змій у звичайнісіньких скляних банках тримають навіть не для того, щоб їх продавати живими,так добре може зберегтися шкіра змії, а ще така змія може слугувати для опудала чи страви. Саламандри в коробках(!!) вам не здається дивним, що любитель не знав про їх надмірну цікавість та гострі зуби? До того ж, якби чоловікові було нічого боятися, то він би вийшов і поспілкувався, а так - ні. Щось приховує. Я б за таке притягувала до відповідальності,як за грубе поводження з тваринами. Віддайте плазунів у зоокуток, думаю, вони виміняють їх на щось не менш цікаве.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus