USD 40.53 40.90
  • USD 40.53 40.90
  • EUR 40.65 40.95
  • PLN 10.20 10.35

Волинські хірурги хочуть відкрити спеціалізовану аптеку

17 Квітня 2013 19:07
Високоспеціалізована аптека, в якій реалізовуватимуть спеціальні медичні вироби, необхідні у складних операціях, може з’явитись поблизу обласної клінічної лікарні у Луцьку.

Земельну ділянку під високоспеціалізовану аптеку просить виділити Волинську обласну раду головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор. Нову аптеку обіцяють звести за три місяці, якщо депутати дозволять розпочати виготовлення технічної документації на черговій сесії.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 17 квітня.

За словами Сидора, необхідність високоспеціалізованої аптеки виникла у зв’язку з тим, що за останні роки в лікарні з’явилось новітнє обладнання і тепер все частіше проводяться складні операції на серці, як то вживлення клапанів, або в ортопедії – вживлення суглобів.

Головний лікар розповів, що в рік проводиться 800 операцій з вживлення клапанів серця і 400 - суглобів.

«Для проведення такої операції потрібно мати всі 5 розмірів штучних клапанів, бо тільки під час операції хірург орієнтуються, який з розмірів йому знадобиться. Пацієнтам, або їх родичам часто складно самостійно придбати такі медичні вироби, особливо, коли треба зробити це оперативно. У новій аптеці можна буде придбати все потрібне для складних і вузькоспеціалізованих медичних процедур», - переконує Сидор.

Головний лікар розповів, що ідея відкриття такої аптеки належить сім’ї хірургів, які працюють в обласній клінічній лікарні та щодня стикаються з проблемами відсутності потрібних медичних виробів.

До слова, аптеку хочуть звести в господарському дворі обласної лікарні, щоб потрапити туди можна було з вулиці Грушевського та безпосередньо з відділення лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
аптека Показати IP 18 Квітня 2013 07:46
не волинські хірурги, а пан Сидор нову собі аптеку...
Сальв Показати IP 18 Квітня 2013 09:26
Під нібито добрим ділом маскується прибуткоий бізнес з хорошим наваром...
ss6669 Показати IP 18 Квітня 2013 09:50
Але погодьтесь краще купити все оперативно (а для операцій це часто дуже важливо) на місці, ніж чекати необхідного із Києва чи закордону.
Доктор Показати IP 18 Квітня 2013 10:07
Фармацевтика другий по прибутковості бізнес після наркоторгівлі
Хірург Показати IP 18 Квітня 2013 11:44
А для чого робили ті суперспеціалізовані відділення?Виходить для збагачення купки людей на біді інших.П.Сидору треба добиватись на тих сесіях коштів на програми для тих пересадках для знедолених людей.
Ольга Показати IP 18 Квітня 2013 12:07
У нас в Луцьку на кожному кроці аптека. Дійсно-це другий бізнес післі наркотиків. Всі аптеки цих лікаюів-хабарників. Коли вже цей Сидор вгомониться, коли вже наїсться, скільки йому треба.Невже думає 100 років,оглянься старий,скільки ти набрався вже на горі людей збив бало і ще мало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus