USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни стали менше відмовлятися від щеплень

16 Вересня 2013 15:51
Вакцини для волинських дітей достатньо, і її вчасно поставляють.

Про це в коментарі Волинським Новинам розповів лікар-епідеміолог обласної інфекційної лікарні Павло Пахолюк.

«Вакцину для щеплень зараз до нас привозять майже щотижня. Так, був період, коли вакцина майже півроку була на карантині – дітей не щеплювали. Але зараз усе в порядку», - запевнив медик.

Зі слів Пахолюка, волинські батьки стали менше відмовлятися від вакцинації своїх дітей.

«За останні сім місяців цього року кількість «відмовників» суттєво зменшилася, порівняно з торішніми цифрами. На мою думку, це пов’язане з тим, що батьки стали свідоміші до здоров’я своїх дітей. Міністерство охорони здоров’я України послідовно та активно здійснює інформаційну політику, роз’яснювальну роботу серед населення щодо щеплень. Це дає позитивні результати. Та й ЗМІ стали менше нагнітати обстановку», - пояснює лікар-епідеміолог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 16 Вересня 2013 16:24
Тих,хто відмовляється від щеплень,відправляти в ізольовані резервації,як нелегальних імігрантів.
Лікар Показати IP 16 Вересня 2013 16:57
Ти дурень певно .Хочеш той вакцинуй своїх дітей чорт-зна чим.Хіба це вакцина,хто її перевіряє, а ніхто.Ти краще читай скільки діток померло від цих дурацьких щеплень.Ні один лікар не прищепив цим своїх діток.А вивезти в резервацію тебе,якщо заразять цією хворобою,що прищеплюють. А прищеплюють же тобі саму хворобу і дивляться, як бореться з нею твій організм,вижив добре, а не вижив ще краще.Ти комусь потрубен на цій землі. Дурень ти
Пахолюк до Лікар Показати IP 16 Вересня 2013 20:20
Який лікар такий коментар. Не читай більше газет та інтернет, а отупієш зовсім
Зацікавлений до Пахолюк Показати IP 17 Вересня 2013 02:10
Лікарі давно вже не лікарі, а бізнес раби фарм- компаній. Тому краще всім помовчати. Якщо щеплені , не повинні нікого боятись! Чому тоді все навпаки? І масса різних запитань. Не бійтесь їх задавати і самі шукати відповідь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus