USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із «замінованої» лікарні евакуювали 700 хворих: п’яний вибрик чи чиєсь замовлення?

12 Квітня 2018 16:05
У зв’язку з неправдивим повідомленням про замінування Волинської обласної клінічної лікарні з приміщення закладу усіма можливими транспортними засобами, було евакуйовано понад 700 хворих.

Нагадаємо, 11 квітня близько 19:15 поліцію повідомили про замінування обласної лікарні.

Як усе відбувалося, повідомляє у Фейсбуці Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.



Під час евакуації пацієнтів була задіяна максимальна кількість бригад ЕМД. Крім бригад Луцьких міських відділень ЕМД до евакуації хворих долучилися бригади Луцького, Ківерцівського та Рожищенського районних відділень ЕМД.

Усіх важкохворих пацієнтів автомобілями «швидкої» транспортували у інші лікувальні заклади міста Луцька та Луцького району.



Незважаючи на те, що до центральної оперативної диспетчерської ЕМД продовжували надходити виклики від громадян, усі з розумінням віднеслись до ситуації, що склалася, адже на момент ліквідації наслідків надзвичайної ситуації вільних бригад ЕМД не було і приймалися в першу чергу тільки екстрені виклики.



Після перевірки приміщення лікарні та прилеглої території на відсутність вибухонебезпечних речовин та предметів, о 20.42 бригади ЕМД розпочали транспортування пацієнтів назад до обласної лікарні, яке завершилось о 00.22.

Чоловіка, який повідомив про замінування Волинської обласної клінічної лікарні, затримали. Виявилось, що повідомив про замінування 39-річний лучанин напідпитку. Для чого це зробив, він не пояснює.У його квартирі знайшли близько десяти мобільних телефонів та багато сім-карт.



ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ЗАТРИМУВАЛИ «МІНЕРА» ОБЛАСНОЇ ЛІКАРНІ У ЛУЦЬКУ

Підозрюваний представлявся племінником керівника волинської поліції Петра Шпиги. Однак речник волинської поліції Віктор Гомоль, уточнивши особисто у Петра Петровича, повідомив, що ця інформація абсолютно не відповідає дійсності, - повідомляє Під прицілом.

Головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор вважає, що її «замінування» потрібне було для дестабілізації ситуації, пише В24.

«Треба ставити питання до поліції, хто замовив цю акцію. Я не думаю, що він сам випив горілки і вирішив дзвонити. Я думаю, це чиєсь замовлення, спрямоване на те, щоб погіршити ситуацію, загострити напругу в суспільстві», - переконаний очільник обласної лікарні.

«Не можна просто списувати все на дурну і п’яну голову. Але, кому це вигідно – одному Богу відомо. Це з’ясувати має поліція. Треба з ним спілкуватись, може зізнається», - додав медик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бе Показати IP 12 Квітня 2018 16:10
А той дохтор із хірургії як по відділенню ходить руки в кармани, так і по дворі при евакуації. Дивіться цого фото у попередніх новинах.
127 Показати IP 12 Квітня 2018 16:25
Хоч одне подібне повідомлення виявилось правдивим ? Може досить реагувати на таку дурню, мінують і попереджують. Де логіка ?
Анонім Показати IP 15 Квітня 2018 16:11
хворих жалко...їм після операції при кожному русі боляче...добре що ніхто не помер при такому пересуванні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus