USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Журналіст волинського видання бореться зі страшною недугою

27 Червня 2014 16:26
Колега з волинського видання бореться з онконедугою. Важлива кожна гривня!– повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Журналіст газети "Вісник і Ко" Марійка Дубук бореться з важкою недугою, що вимагає значних коштів.

Її колега Руслана татарин пише у ФБ: "Дорогі колеги, друзі та просто небайдужі до чужого горя люди! Терміново потрібна грошова допомога нашій колезі, журналістці газети "Вісник+К" Марійці Дубук, яка зі страшним онкодіагнозом перебуває зараз на лікуванні в місті Києві. Щодня на медикаменти та обстеження потрібні величезні суми, які вимірюються не сотнями гривень, а тисячами. Будемо вдячні за кожну гривню вашої допомоги. Кошти переказувати на картковий рахунок на ім’я Гошко В. М. 51 68 75 72 65 23 46 19 (Приватбанк)".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus