USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Універсальний солдат» з Волинської тероборони виписує окупантам «ордери на смерть»

4 Лютого 2024 22:05
Пан Олександр на псевдо Ван Дамм – кулеметник роти вогневої підтримки Луцького батальйону Волинської бригади тероборони.

Позивний тероборонівця пояснюється його шанобливим ставленням до спортивних єдиноборств – у юнацькі роки серйозно захоплювався вільною боротьбою, пишуть на сторінці Волинської бригади ТрО у Фейсбуці.

У цивільному житті лучанин працював будівельником – мав фах муляра-пічника-штукатура.

Читати ще: До війни любив тихе полювання, тепер полює на ворогів: у Волинській бригаді тероборони служить боєць на псевдо Гриб

Удома на Олександра чекають з Перемогою кохана дружина Катерина та двійко синів – Владислав і Арсен.

«Перемога неодмінно буде за нами. Бо ми сильніші – і духом, і тілом. А головне – стоїмо за святе діло, захищаємо Батьківщину від окупанта, – розповідає Ван Дамм, – Після війни планую якнайбільше часу проводити із сім’єю. Найбільше ж хочеться пограти із синами у футбол і сходити з ними на риболовлю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus