USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Голлівуді екранізують історію порятунку дітей з печери в Таїланді

11 Липня 2018 17:55
Виробнича компанія Pure Flix займеться адаптацією історії про порятунок школярів, що застрягли в затопленій печері в Таїланді. Фільм планують зняти в Таїланді за 30-60 мільйонів доларів. Про це виданню The Hollywood Reporter розповів засновник студії і продюсер Майкл Скотт (Michael Scott), повідомляє tjournal.

Скотт кілька днів провів на місці рятувальної операції, так як періодично він живе в Таїланді. Він поспілкувався з деякими з 90 водолазів, які рятували дітей, і членами сім'ї школярів. З самими підлітками йому поговорити поки не вдалося, оскільки вони знаходяться в карантині.

Продюсер зазначив, що його надихнули «відвага і героїзм», які він побачив. Однак ще більш «особистої» історія для нього стала, коли один з рятувальників загинув на зворотному шляху після доставки кисню підліткам - водолаз був другом його дружини.

Мова не просто про фільм, а про те, щоб віддати честь усім, хто брав участь [у рятувальній операції], включаючи загиблого солдата. Це були по-справжньому командні зусилля за участю британців, австралійців, американців, тайців і водолази розповіли нам неймовірні історії.

Зазвичай студія Pure Flix Entertainment займається виробництвом картин християнської тематики: найвідомішою картиною компанії є драма «Бог не помер» (God's Not Dead), яка зібрала 64 мільйони доларів в прокаті при бюджеті в 2 мільйони доларів. За словами Скотта, в цей раз в упорі на християнство «немає необхідності».

У найближчі тижні компанія буде шукати сценаристів, у виробництві також візьме участь Адам Сміт з компанії Kaos Entertainment. Фільм планують зняти в Таїланді.

23 червня футбольна команда «Дикі вепри» (Wild Boars) і їх тренер пішли в печерний комплекс, вхід в який незабаром затопило через що почався зливи. Група залишилася замкнена в повітряній кишені на 9 днів без їжі і з обмеженим повітрям. Тайська влада розглядали різні варіанти порятунку дітей, включаючи підтримку їх припасами до кінця сезону дощів.

Футбольна команда «Дикі вепри» до інциденту
Свою допомогу в операції також запропонував Ілон Маск, інженери компанії якого розробили спеціальну підводний човен для порятунку дітей. Однак рятувальники вирішили, що вона «непрактична» для операції і почали евакуювати школярів за допомогою дайверів.

10 липня в Таїланді завершили рятувальну операцію, доставивши останніх школярів і їх тренера в лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus