USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ангела» – гурт «Бумбокс» випустив кліп-нагадування. Відео

29 Жовтня 2020 13:18
Український гурт «Бумбокс» 29 жовтня презентував на своєму YouTube-каналі кліп на пісню «Ангела». Ця композиція увійшла до першої частини альбому «Таємний код: Рубікон», який артисти видали у 2019 році.

Відзначимо, що першими – ще 28 жовтня – кліп змогли оцінити глядачі каналу молодіжної альтернативної музики MEGOGO LIVE.

Над відео музиканти розпочали працювати ще восени минулого року, але через епідемію коронавірусу кліп випустили лише зараз. Із різних причин, зокрема через хворобу фронтмена гурту Андрія Хливнюка, в котрого виявили COVID-19, прем’єру кліпу перенесли – попередньо шанувальникам гурту екранізацію мали представити ще 13 жовтня.

Ідея відеороботи належить самому Андрію Хливнюку. Режисером виступив Стас Гуренко, який знімав для «Бумбоксу» кліпи на пісні «Безодня» та «Твiй номер/Плющ».

«Пісня «Ангела» – це хіп-хоп-пісня, зіграна наживо, в приспіві якої звучить фраза: «Де ти знайдеш такого ангела, як я». Співає її Саша Кольцова, вокалістка групи «Крихітка» і авторка пісні, яка в оригіналі називається «Ангела, як я». У нашому випадку питання, яке ставить герой, підкреслює саме протилежність сказаного в куплетах. За період від написання пісні до видання кліпу пройшло достатньо подій в Україні та у світі, вагомих настільки, щоби можна було заховати їх в тіло цього кліпу і в натюрморти, які ми використали там… Деякі дуже прямолінійні, над деякими доведеться «постопкадрити» тим, кому це цікаво, і подумати, чому це, звідки це, до яких подій приурочено?.. Це протест, нагадування? Так, кліп «Ангела» – нагадування нам, у першу чергу, як авторам, про те, що мистецтво повинно ставити питання суспільству і реальності. Інакше це обслуговування якихось найпростіших банальних людських «хочу», – вказали музиканти на сторінці гурту в Instagram.
Читайте також: «Відтискайтесь від підлоги і читайте», – лідер «Бумбоксу» про карантин, нові пісні й концерти в Росії
Фото зі зйомок кліпу
Фото зі зйомок кліпу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus