USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На прощання з солістом Prodigy Кітом Флінтом запросили фанатів

29 Березня 2019 20:20
Сьогодні, 29 березня, у англійському графстві Ессекс відбулося прощання з фронтменом гурту The Prodigy Кітом Флінтом. Музиканти гурту запросили на похорон фанатів, пише theБабель.

Ховали Флінта у місті Бейнтрі. Музичні фанати з усього світу вишикувалися на вулицях міста для прощання з зіркою.

Багато фанатів пили і були усміхненими.

«Я слухав The Prodigy більше 20 років. Мій перший концерт, був у 1995 році під час туру Jilted Generation. З того часу я слідую за хлопцями майже на кожному турі, фестивалях і скрізь, де вони грали в Німеччині. Приємно бути тут», — цитує The Guardian фаната гурту з Німеччини.

Прощальна хода закінчилася в церкві Святої Марії в Бокінгу, де проходило служіння, на якому грав гурт System of a Down, тільки для рідних та близьких.

Нагадаємо, 4 березня, на 50 році життя у Великій Британії помер вокаліст гурту The Prodigy Кіт Флінт. Він вчинив самогубство після розставання з дружиною Маюмі Кай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus