USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Руслана і ONUKA «підірвали» сцену Євробачення

14 Травня 2017 09:49
Крім боротьби цьогорічних конкурсантів Євробачення окрасою фіналу конкурсу стали виступи Руслани, ONUKA та Джамали.

Про це інформує Gazeta.ua.

Руслана, вбрана у 10-кілограмову кольчугу, виконала нову пісню «It's magical». Вона стрибала та танцювала на сцені із балетом. Загалом, номер переможниці «Євробачення-2004» був потужним та енергійним.

ONUKA виступила разом із оркестром НАОНІ, виконавши попурі зі своїх пісень під назвою Megamix. Також фронтвумен заграла на сопілці. Варто додати, українські телеглядачі так і не змогли побачити її виступ, оскільки його перекрила реклама.

Джамала потішила глядачів прем'єрою пісні «I Bilieve In U». Щоправда, під час її виступу стався інцидент: на сцену вискочив відомий провокатор Віталій Седюк, обгорнутий прапором Австралії та продемонстрував аудиторії голі сідниці. Його одразу забрала охорона.

Переможцем Євробачення став представник від Португалії Сальвадор Собрал з піснею Amar Pelos Dois. Друге місце отримав учасник із Болгарії Крістіан Костов. Третє місце здобув колектив із Молдови Sunstroke Project. Група О.Torvald, яка представляла Україну на Євробаченні-2017 з піснею «Time», зайняла 24 місце з 26.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
! Показати IP 14 Травня 2017 11:19
В черговий раз ловлю себе на думці, - який талановитий в нас народ.
свідок Показати IP 14 Травня 2017 11:46
І кого там Руслана "підірвала"? :) Краще б і не виступала :) А вінець всього дерибана-крадіжки грошей - голий зад перед Джамалою!
! до свідок Показати IP 14 Травня 2017 15:03
Д*білів завжди хватало, а це створіння з голим задом очевидно має приховану потребу оголяти зад. Що тут скажеж створіння - д*біл!!!
Sieger Показати IP 14 Травня 2017 11:55
Сердюк продемонстрував справжній символ Євробачення. Він справжній, щирий українець, бо ж тільки українець міг до такого додуматись.
ух до Sieger Показати IP 14 Травня 2017 15:06
ну и причем тут украинцы ? Идиотов, типа этого озабоченного на нации не делят, процент критинов в любой нации присутствует. Скорее всего он хочет реализовать свои скрытые желания, вот и начинает с оголения жепы,- идиот.
Анонім Показати IP 14 Травня 2017 12:28
Наші представники самі безголосі,важко було слухати,а переможець теж..який принцип оцінювання??що за танцюлькі..Тільки деребан бюджетних коштів
! до Анонім Показати IP 14 Травня 2017 15:08
Да, оторвальд заспівав мяко кажучи не дуже. А шоу нормальне, за виключенням критина з голою сракою, все на рівні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus