USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дитсадок на Волині отримав якісні меблі та ігрові стінки

22 Грудня 2018 22:01
Презентація чергового проекту, реалізованого спільно із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» відбулася днями у селі Привітне. Малюкам у місцевий дитсадок привезли столики, крісла та ігрові стінки.

«Дізнавшись про те, що Фонд допомагає закладам освіти, я порадилася з педагогічним колективом, батькам діток, які відвідують дитсадок і ми ви разом вирішили взяти участь у конкурсі проектів. І ми були щиро раді, коли дізналися, що нам привезуть чудові подарунки. А саме – чотири столики, висоту яких можна відрегулювати відповідно до росту дитини, 20 стільців і ігрову стінку «Паркінг» у молодшу групу. А також чотири столи, 20 стільців і дві ігрові стінки «Кухня» та «Магазин» у старшу групу. Усі меблі є дуже якісними, сертифікованими і відповідають усім санітарно-гігієнічним нормам», - розповідає Тетяна Калинюшко, завідувачка ДНЗ села Привітне.

Діти щиро радіють комфортним меблям. «Столики дуже гарні. За ними добре сидіти і ми можемо гратися в різні ігри», - каже шестирічна Анастасія Голубко.

Тож залюбки декламували вірші, співали пісеньки і танцювали. Опісля через вікно посланець від Святого Миколая передав торбину з подарункам для малечі. Тож усі дітки отримали солодощі, іграшки та книги. Також до діток завітала у гості казка – талановиті учні школярі здійснили театралізовану постановку казки «Коза-дереза».

Задоволені подарунками і батьки та бабусі вихованців дитсадка які також завітали на свято. «Я мешкаю у Польщі, однак двічі-тричі на рік приїжджаю до рідних. Була тут ще влітку. А коли прийшла сьогодні і побачила нові столи, стільці та стінки і з якими задоволенням граються малюки, то була приємно вражена. Чудово, що є такі благодійники як Ігор Палиця та його Фонд, які щиро піклуються про нашу малечу. Тож щиро дякую йому бажаю процвітання і здійснення усіх мрій!», - розповідає Наталія Камінська, бабуся п’ятирічної Єлизавети.

«Це третій проект який місцеві жителі реалізували у цьому селі спільно із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». І загалом 75 по Локачинському районі. До речі, у Привітному будуть встановлені дві метало профільні зупинки громадського транспорту. Вони мали бути встановлені цими днями, однак на заваді стали сильні снігопади. Тому їх встановлять як тільки розтане сніг», - розповідає Оксана Дмитрук, представниця Фонду.

«Дуже приємно, що місцеві жителі так активно приймають участь у різноманітних проектах. І, передусім, дбають про наше майбутнє, діточок. Проект «Наше майбутнє в руках наших дітей», презентація результатів якого відбулася сьогодні, є чудовим підтвердженням цього», - наголосив Василь Демидюк, заступник голови Затурцівської ОТГ – начальник гуманітарного відділу, який також завітав на презентацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus