USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинська громадськість розсварилася через начальника УДАІ

13 Травня 2014 15:53
Представники Правого сектору, Автомайдану України, ветеранів ВДВ, Афганістану та розвідки вирішили не спілкуватися з працівниками Державтоінспекції, оскільки немає керівника управління.

Інцидент відбувся під час засідання круглого столу з представниками громадськості сьогодні, 13 травня.

Нагадаємо, засідання відбувається без нового керівника Володимира Кравчені, адже він перебуває у зоні роботи АТО.

На засідання прийшли представники преси, Автомайдану Волинь, ГО «Велес». Напередодні біля входу зібралися й представники ще кількох активних організацій під час революційних подій – Правого сектора Волині, Самооборони, Автомайдану України. Однак останні зайшли пізніше і виголосили своє «фе» цьому заходу.

Мовляв, до новопризначеного керівника УДАІ Волині Володимира Кравчені чимало запитань і зауважень. Тому вони вважають, що на Волині треба оголосити новий конкурс на посаду керівника УДАІ області.

Керівник Правого сектора Волині Павло Данильчук сказав, що активісти вважають недоцільним проводити подібний захід, бо, мовляв, начальник раптово кудись поїхав.


Активісти підготували відповідну резолюцію, її зачитав автомайданівець Ігор Оборонов, після чого незадоволені вийшли із зали.

Щоправда, вийшли не всі. Зокрема, керівник Автомайдану Волинь Сергій Поха зауважив, що для вирішення нагальних питань не обов’язково чекати нового керівника.

«Хто уповноважував кілька організацій проводити такі обговорення? Давайте тоді запросимо всі 900 громадських організацій, які в нас є зареєстровані. Ми маємо вже будувати нову країну. Я поважаю той вчинок, що ваш керівник поїхав туди, на Схід країни, у важкий час. А вирішити нагальні питання ми можемо і зараз», - вважає він.


Уже подібний прецедент був під час засідання міськвиконкому. Тоді Павло Данильчук теж зірвав роботу членів виконкому, аби вирішити питання, які, вочевидь, його найбільше турбують.

Ще раніше розколовся волинський Автомадан. Тепер активісти вже не такі дружні та, як виявилося, боряться не за одне і теж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Петро Показати IP 13 Травня 2014 15:59
Данильчук - гнилота, тільки ходить по кабінетах і язиком плеще, а як на Схід їхати - то в штани наклав, аж за версту чути. Тільки і говорить кругом про готовність, але щось ніхто не їде. А ті міліціонери, яких ще вчора на коліна ставили - вже сьогодні отримують кулі. Справжні патріоти щось роблять для країни - ідуть в Нацгвардію, працюють на заводах і підприємствах, просто допомагають людям, а такі нероби як Данильчук нам не треба - людина в житті толком ніде не працювала, що з нього взяти???
Анонім до Петро Показати IP 13 Травня 2014 16:03
А ти чого не йдеш добровольцем ? Чи легше сидіти ,штани протирати в управі ,доїти лохів-терпіл ?
Ковельчанин до Анонім Показати IP 13 Травня 2014 19:10
Так і ти тут , а не в Славянску , що слабо???
Анонім до Петро Показати IP 13 Травня 2014 17:15
а я проти,щоб наші активісти їхали на схід,хай туди їдуть ті,хто зомбував місцеве населення, а правий сектор там ніхто не чекає, для них і тут робота знайдеться.
Лучанин до Анонім Показати IP 13 Травня 2014 23:49
найдеться робота ой точно найдеться....., в санаторії - Маневицька виправна колонія. Повір путівки як данильчук так і його компанія скоро отримає до цього санаторію.
Андрій76 до Петро Показати IP 13 Травня 2014 19:55
100%...Краще і не скажеш...
Лучанин до Петро Показати IP 14 Травня 2014 09:42
Підтримую вас повністю це чудо, а інакше його і назвати неможна нічого корисного для нашої області не принесло і не принесе. Через таких як він і шого шайка авторитет західної України падає. Говорити не мішки носити. Ви думаєте, чого бігає кругом бо хоче до влади. Уявіть собі що ці люди зроблять коли до влади прийдуть. Ганьба ! Хіба наші хлопці за це загинули?
вік 1 Показати IP 13 Травня 2014 16:02
Поведінка цих так званих "активістів" нагадує вибрики сепаратистів на сході.... Ходять, я б навіть сказав тиняються кругом - права качають - що як і кому робити? Ну, звісно, коли виникають питання а на яких підставах горе-активісти дозволяють собі це робити - ті завжди прикриваються МАЙДАНОМ і "небесною сотнею"..... Подібними діями вони дискредитують Революцію гідності і підкидають хмизу в палаюче полум"я анти-української пропаганди.... І ще одне - сотні волинських хлопців нині в лавах ЗСУ на сході.... і вони герої... Данильчук, якщо не хочеш впасти нище плінтуса так базікал їдь на Донбас, адже твій лідер оголосив вже давно про мобілізацію ПС, а ти з того часу лише по Луцьку тиняєшся і вигадуєш чергові афери ...
Аня Показати IP 13 Травня 2014 16:39
Нічого нового у нас нема і не буде.Ні фіга ви не робите, всі ті ж самі при коритах і правите так,як і раніше.Все це мильна булька. Ми нікому не потрібні, а міліція-це взагалі відстій. Вже скоро все покрадуть у людей, а вони і пальцем не поворушать, бандити під носом ходять самі люди знають хто вони , а міліція не беруть їх ,бо самі бояться.Повний беспредел.Потрібно сами людям обєднуватись і самі себе захищати.Інакше буде повний капец
Бонд Показати IP 13 Травня 2014 17:06
Скільки ці сцикуни будуть повзати, як ті змії, містом і "робити погоду"? Назвіть хоч одну корисну справу, яку вони зробили. Скільки можна рити на кожного, як та свиня хлів? Допоки хлів не впаде і не вгріє по шиї?
Лучанка Показати IP 13 Травня 2014 17:10
дякуємо данілчуку за паспорти по 170 гривень. лощара він небрита, розвели його в міграційній службі і 500 грн в карман на пивко дали. гнилота
дідо Показати IP 13 Травня 2014 17:12
Правий Сектор - молодці.Все роблять правильно, тому хабарники та злодії бояться їх.
Коля до дідо Показати IP 13 Травня 2014 17:18
Дідо, ти шо куриш? Дай і мені, може так само торкне.
Анонім до дідо Показати IP 13 Травня 2014 17:23
да канешно ,особливо коли іхні представники п"яні розсікають їх зупиняють і відразу відпускають,в них же привілегії!
до дідо до дідо Показати IP 13 Травня 2014 19:12
не фіга подобного.
Лучанин до дідо Показати IP 13 Травня 2014 23:52
ото тебе торкнуло.
Лучанин Показати IP 13 Травня 2014 17:16
Через таких у***ів як цей Данильчук, на Сході війна!!!!!!!!!!! Гарний приклад показав ПС як вриватися в кабінети, заставляти писати заяви під дулом автомата, ставити на коліна, змінювати владу силою! Шкода, що ніде того Данильчука побачити не можу, так би вправив йому трохи голову!
Анонім Показати IP 13 Травня 2014 17:22
та гнати вже їх в шию, вони ходять тільки для того аби мати вплив на силові структури і потіп покривати своїх (падельників) які порушують правела і їздять за кермом п"яні!
дідо Показати IP 13 Травня 2014 17:38
Міліцейсько-чиновницька мафія страшно бояться ПС.Сидять в інтернеті у своїх кабінетах та пишуть анонімні коментарі.
він Показати IP 13 Травня 2014 18:43
скоро вони один одного перестріляють
Арсен до він Показати IP 13 Травня 2014 20:29
Скоріше б
Романіді Показати IP 13 Травня 2014 18:52
СТРАШНО ?. Отож бійтесь . Берете взятки, ми прийдемо до вас і запитаєм, за що купили авто побудували будинок.
Анонім до Романіді Показати IP 13 Травня 2014 20:58
Про своє спочатку прозвітуйся, перш ніж вимагати відповіді в інших.
автослесарь Показати IP 13 Травня 2014 19:02
Активисты чувствуют свою неэфективность и ходят как колядники.свята закончились ребята вы больше не нужны.Паша на восток езжай а то таскаешься по городу с бригадой потерпевших .смешно
правдоруб Показати IP 13 Травня 2014 20:44
Мені начхати на нового начальника УДАІ, бо не маю автомобіля. Якщо бере хабарі, а мені здається що бере, то треба гнати в шию. Однак, мене цікавить інше, на фотокартках зображені молоді, здорові хлопи, які, нікчеми, сидять вдома, коли прості українці (ВВ, інші військовослужбовці) гинуть від куль сепаратистів. А хто недавно кричав, що готовий душу і тіло положити за Україну. Не хочу вживати образливих слів до цих пройдисвітів, але треба їх всіх загнати в трейлер, опломбувати, і завести цілими і недоторканими десь в сторону Словянська, хай там покажуть свій патріотизм.
Лучанин Показати IP 13 Травня 2014 23:54
Ну напевно Поха перші розумні слова сказав. Молодець.
ПРО ПОХУ Показати IP 2 Червня 2014 00:35
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus