USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

10 наймолодших очільників сільських рад на Волині

8 Листопада 2015 12:15
На відміну від великих міст, де кандидати та мешканці чекають на другий тур виборів, у волинських селах новообрані керівники громад поступово приступають до своїх обов’язків. Освоюються у нових кабінетах, знайомляться з підлеглими та, сподіваємось, вже починають виконувати власні передвиборчі програми. Про це повідомляє Таблоїд Волині.

Однак декому на початку політичного шляху буде не так і легко, адже доведеться якось залагоджувати питання відвідування університету. Віримо, що молодим сільським головам все вдасться, адже вони вже заручились підтримкою громади. Чи виправдають надії селян молоді сільські голови, покаже час. А поки «Таблоїд Волині» познайомить з десяткою наймолодших очільників сільських громад області.

10. Рейтинг відкриває Жидичинська сільська рада Ківерцівського району. Тут сільським головою обрали Юлію Євгеніївну Дащук, якій 22 квітня виповнилось 26. Вона викладає у Луцькому національному технічному університеті й живе у селі Жидичин.

9. На дев’ятій сходинці – Кримненська сільська рада Старовижівського району. Тут сільським головою обрали Руслана Леонідовича Курижка, якому 7 серпня виповнилось 25. Він вже очолював сільську громаду, має вищу освіту й проживає у Кримному.

8. На восьмій сходинці розташувався новообраний сільський голова Цирської сільської ради Любешівського районуОлександр Васильович Губарик. Він відсвяткує 25-річчя 24 грудня цього року. До обрання сільським працював провідним фахівцем у Любешівському центрі зайнятості, має вищу освіту й живе у селі Цир.

7. Сьома сходинка за Горішненським сільським головою Горохівського районуВасилем Євгенійовичем Пахайчуком. Четвертого січня цього року хлопцеві виповнилось 24. До речі, це рідний брат луцької журналістки Наталки Пахайчук, має вищу освіту й живе у селі Іванівка.

6. Шосте місце займає Володимир Максимович Томашук – новообраний сільський головаЗамшанівської сільської ради Ратнівського району. Восьмого лютого цього року йому також виповнилось 24. Володимир Максимович не працює, має вищу освіту й живе у селі Замшани.

5. П’ятірку наймолодших відкриває Піщанська сільська рада Шацького району. Тут сільським очільником обрали Олександра Олександровича Бакуна, який 24-річчя відсвяткував 20 березня цього року. Олександр Олександрович до обрання не працював, має вищу освіту, живе у селі Кам’янка.

4. Четверта сходинка рейтингу дісталась Анастасії Іванівні Павлович. Вона очолила громадуВелимченської сільська рада Ратнівського району. 24 Анастасії Іванівні виповнилось 19 квітня цього року. Вона працює в управлінні Пенсійного фонду у Ратнівському районі, має вищу освіту та живе у селі Велимче.

3. На почесному третьому місці – Межиситівський сільський голова Ратнівського районуІрина Василівна Гурич. 16 грудня цього року їй виповниться 23. Ірина Василівна до обрання ніде не працювала, має вищу освіту та живе у селі Межисить.

2. Друге місце дісталось сільському голові з Навоза Рожищенського районуОлександру Володимировичу Антимису. 19 грудня йому буде 23. Олександр Володимирович здобуває вищу освіту у СНУ імені Лесі Українки, живе у селі Навіз.

1. Наймолодшим сільським головою Волині став Андрій Володимирович Янюк зНовосілківської сільської ради Турійського району. 29 червня цього року він відсвяткував 22-річчя. Має вищу освіту й живе у селі Новосілки.

На фото – Олександр Антимис
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анатоль_ Показати IP 8 Листопада 2015 12:32
Назвіть найстарших голів сільрад на Волині
розум Показати IP 8 Листопада 2015 12:52
Таке враження, що світ сходить з розуму. Як може керувати селом людина, яка взагалі ніде не працювала. Воістину, кожна кухарка може керувати державою, то чому люди без досвіду і абсолютно далекі від сільської господарської діяльності не можуть керувати селом? Отак і живемо. То на кого нарікати?
Новій владі Показати IP 8 Листопада 2015 13:00
(В.СОСЮРА) Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води, в годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди! Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її, вічно живу і нову, і мову її солов'їну. Для нас вона в світі єдина, одна в просторів солодкому чарі... Вона у зірках, і у вербах вона, і в кожному серця ударі... Як та купина, що горить —— не згора, живе у стежках, у дібровах, у зойках гудків, і у хвилях Дніпра, і в хмарах отих пурпурових. Любіть у коханні, в труді, у бою, як пісню, що лине зорею... Всім серцем любіть Україну свою —- і вічні ми будемо з нею!
Волинь Показати IP 8 Листопада 2015 15:18
Добре, що вміють писати. А брати хабарі та заробляти на відкатах швидко навчаться . Слава Україні !!!
Споживач реклами до Показати IP 8 Листопада 2015 16:44
У своєму рекламному буклеті, люб'язно доставленому на мою адресу, п. Товстенюк заявив, що(цитую):"Місто - як великий будинок. І приватний двопоперховий дім на десяти сотих землі, по суті, є маленькою моделлю міста. ... Нічого складного немає."(!) То що тут говорити про село, тим більше, де садиби на 30 сотих. Хто виріс в селі, той є господар!
до розума Показати IP 8 Листопада 2015 16:51
підтримую,я в шоці від людей інтуіція каже що скоро майдан буде в кожному селі де новообрані молоді
Георгій Показати IP 8 Листопада 2015 17:42
Яке стадо, такий і пастух. Просто для журналістів тема. Ну, як може людина без управлінського досвіду, без професійних навиків, без відповідного статусу та авторитету навіть претендувати, а не то щоби керувати громадою. Водій на перших порах їздить з інструктором. Амбіційність не компенсує знань. Добре, що хоча залишиться працювати старий секретар у ролі суфлера - щось може виправить. Дорогу ціну платимо за стажерів, інтернів - новообраних голів. То ж блондинки за кермом. А якщо серйозно, то вимоги до кандидатів мають бути виписані у відповідних законодавчих і нормативних актах. Т ут ще непочатий край роботи. А поки що маємо те, що маємо.
Анонім до Георгій Показати IP 9 Листопада 2015 09:28
коментар було видалено
starec Показати IP 8 Листопада 2015 18:48
Жесть. Жжжете. Пропоную обирати з колисок.
не перець Показати IP 8 Листопада 2015 20:50
Бажання до змін, що викликане голодом та нестабільністю, на певний час викличе ейфорію виходу з тупика. Проте настає прозріння, а за ним довге і гнітюче відчуття зради. Молодь НІЧОГО не боїться, не побоїться вона і переступити ЗАКОН. А далі ми будем пишатись молодими ЗРАДНИКАМИ і будемо дивуватись їхньому походженню. Не держава а руїна, не європейці і більше схожі на негрів з білою шкірою.
Галина Показати IP 9 Листопада 2015 09:46
Ну чому зразу такі скептичні коментарі !? Зауважте,їх вибрала громада. І на відміну від нас лучан,селяни ближче знають своїх односельчан.Добре знають "хто чим дихає",тому їм легше було зробити вибір.Чомусь то їх обрали.Значить їм таки довіряють.Зрозуміло,що не все буде зразу ідеально,але я впевнена,що гірше не буде.Тому нехай Бог їм допоможе у їхній нелегкій роботі,де обов"язково знайдуться скептики,які із-за заздрості будуть старатися "потопити" їх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus