USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Бізнес регіоналів на Волині: адреси, власники, зв’язок з Януковичем

6 Лютого 2014 10:12
Не підтримувати бізнес регіоналів, - тих осіб, які - за режим Януковича, закликають активісти луцького Євромайдану.
Це значить: не купувати їх товарів та не користуватися пропонованими послугами. Мовляв, гроші, які ми витратимо, зрештою, обернуться проти нас же самих і наших краян.

Перелік бізнес-структур представників Партії регіонів, тип підприємства, імена власників та зв’язок з президентом підготували активісти:


Окрім того, створили такі листівки:

Нагадаємо, вчора, 5 лютого, у Луцьку відбулася так звана екскурсія до підприємств, які якимось чином дотичні до Партії регіонів. Учасники екскурсії виливали відра «крові» під дверима фірм, власники яких фінансують політичну силу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Сергій Показати IP 6 Лютого 2014 10:22
Ну і що? А як до того жили, курятину їли і не подавились?
Боголюбы Показати IP 6 Лютого 2014 10:24
А Пан курчак чего сюда всунули? Мартыняк не регионал, а мажоритарщик, так же как Еремеев и Ивахив, они из одной песочницы, а WOG и КОМО почему то не призываете бойкотировать? Что за двойные стандарты или вы свой автомайдан заправляете на WOGах?
Липины Показати IP 6 Лютого 2014 10:27
Плохая реклама, тоже реклама, старайтесь активисты, поднимайте рейтинги торговых марок.
Ваня Показати IP 6 Лютого 2014 10:29
О Господи, ця непотріб Добкін, яки нас західняків обзиває,називає має у нас бізнес. Це вже кара Господня на нас. А нам всім добре. Я бачу ми волиняки дураки повної категоррії - чи це все полішуки пишуть, а вони вже з іншої республіки- це не ми. Бо полішуки всі риги і при владі по всій Україні і Мартинюки у Верховнів Радй і йому подібні
Льонік Показати IP 6 Лютого 2014 10:33
А що тільки в регіоналів такі заклади? Чому про інших не пишете? Зокрема про владців державних,які не в партіях а мають теж багато -податківці за що так живуть і машини бізнес -класу? тому треба всіх показувати і розписувати а не тільки на одних давити??? а деж інші при цій же владі так багатіють? А????
Віка до Льонік Показати IP 6 Лютого 2014 10:52
А багато таких жоп...зів-пристосуванців, які при любій владі як в'юни... От і жирують, кого і коли треба "підтримують", а безлад продовжується, головне їм і зараз вигідно, а далі... ваші проблеми! Прийде інший - того "підмажем" і все буде пучком! І таких тіневих - тьма! А ви шукайте у Клімчука, Башкаленка, Бондара, Романюка... Не там і не у тих ви щось вимагаєте і хороводи водите!!!
PR Показати IP 6 Лютого 2014 10:38
А бізнеса Кличка, Яценюка... пізніше опубликуєте?:) Чекаємо...
Яна Показати IP 6 Лютого 2014 10:42
Які ж наївні ті діти!!!:) Ну пізніше з'являться бізнеса Тягнибока, Яйценюка, Кличка... А ваш автомайданник Пащенко мало урвав за допомогою Шиби?:) Не смішіть людей, а частіше у дзеркало дивіться!!!
Тарас Показати IP 6 Лютого 2014 10:47
Власник власником, але скільки там людей працюють, простих українців і мають зарплати, податки платять, сім'ї свої забезпечують...! А якщо у опозиції жаба - то хто винен, що вони ні на що не здатні, а тільки завидки беруть і самі працювати не вміють! Одними гаслами країну не побудуєш!!! А ці всі хороводи від бездіяльності та невміння працювати і щось дійсно корисне робити для України! Європа і США нам допоможуть, так ви щось почніть РОБИТИ, а не розвивайтн свій дикунський інстинкт - ДАЙ!!!
хехе) Показати IP 6 Лютого 2014 10:55
я от нерозумію вас.. ви народжені рабами? вам подобається бути рабами? тоді чому на заході працююча людина отримує платню, за яку має можливість достойно жити, відпочивати, а в нас люди копійки отримують і ще повинні дякувати за те що мають роботу?? і на заході і в Україні люди виконують ту ж саму роботу, то в чому ж різниця, чому зарплата відрізняється, чому ціни на продукти відрізняються ( на заході або такі самі або нижчі)??? то що раби - погнали на роботу?
хуху до хехе) Показати IP 6 Лютого 2014 13:48
Де?:) У Греції, Іспанії, Португалії, Франції... а ну но глянь останні новини і подивись, почитай що там робиться!!! Розумник-демагог епрст!!!
Кекс до хехе) Показати IP 6 Лютого 2014 13:50
Ти добре працюєш - кнопки давиш... То працюй так і далі...:)))
Я Показати IP 6 Лютого 2014 11:03
Скажіть а що в закладах свободівця Чернецького більші зарплати чи умови праці європейські?
кажу до Я Показати IP 6 Лютого 2014 11:42
він такий свободівець, як майа плісецька чемпіон світу по боксу. ще яручик таки "патріот", проліз і в кущі драпанув.
знаю до кажу Показати IP 6 Лютого 2014 13:49
Ну от самі і даєте відповідь про партії і їхній "склад"!!!:)))
хехе) Показати IP 6 Лютого 2014 11:11
простим людям, до яких належу і я, немає значення в якій партії власник, але партія яка при владі повинна на цей процес впливати, приймати дієві закони, реформи щоб підвищувався добробут людей, а не дбати лише за свої корпоративні інтереси
Ваня Показати IP 6 Лютого 2014 11:57
Молодецуь Хе-хе ти правильно підмітила. У Європі закожну копійку потрібно сплатити податок- це найвищий злочин,хто його не сплатив. І судять не взирая ні на які посади по повній програмі.А в нас прибутки мільйонні,податки мізерні. І там людина не раб, а професійний працівник,одержує шикарну зарплату за яку живе достойно він і його сімя. А не кваліфікований робітник,одлержує копійки.Якщо ти пропрацював 40 років ти маєш 5-6 тисяч дол пенсії,достойна, щоб купити машину і два рази відпочивати улітку. А не ви бандити і злодюги одержуєте і даєте собі любимим десятки тисяч пенсії, а нам рабську зарплату і рабську пенсію.От чим відрязнається Європа від нашої корумційної і бандитської держави. От чого ви її боїтеся, бо запитають, де ви накрали стільки грошей, що ви скажете,крав,бо всі крали при коритах ваших. А там, якщо ти вкрав,то за ці гроші не купиш і не збудуєш нічого,тільки пропєш у кабаку.Ми не боїмося Європи, бо чесно працюємо рабами на вас.А в Європі ми будемо ЛЮДЬМИ а не рабами вашими і ваших синків
Маня до Ваня Показати IP 6 Лютого 2014 13:53
Одне питання: то чому підприємці такий гвалт піднімають про можливість введення касових апаратів у малих магазинчиках, на ринках...?:) Ну то мовчи і не базікай у порожнє!!! Хочете жити як у Європі - то навчіться спочатку їхнім законам!!!
гуси-гуси - га-га-га Показати IP 6 Лютого 2014 13:20
Так, воно краще не мати бізнесу, краще умикнути касу революційну - і порядок, живеш собі. А то бізнес, клопіт, люди, а придурки ще славу дурну як тому єврею пришиють... Нехай процвітають нероби!! У них і часу на крик більше, і раптом війна - знову ж вони не втомлені..
Anonymous Показати IP 6 Лютого 2014 14:02
САМЫЕ ВКУСНЫЕ ПРОДУКТЫ .. ВСЕГДА ПОКУПАЛ И БУДУ ПОКУПАТЬ а банком пользуюсь только Коломойского ... ))) и ложил я на ваш байкот !!!!!!!!!!!!!
Я Показати IP 6 Лютого 2014 14:44
В Германії, якщо з твого вікна хтось викинув сміття (пляшку, кришки, дитина насмітила) - покарання аж до вилучення квартири, якщо виніс старий диван, будівельне сміття в двір - величезний штраф. Оце європейські закони до яких ми зовсім не готові. Ми хочемо гадити, смітити, все ламати, трощити а держава щоб за нами прибирала і дупи нам підтирала, як при союзі. Але ті часи вже минули.
До кажу Показати IP 6 Лютого 2014 15:48
Якщо Чернецький не свободівець, то чому фракція свободи в міськраді так боролась проти закриття його нічного клубу по пр. Волі в житловому будинку. Взагалі що вони в міськраді ще зробили: міняли назви вулиць, боролись за нічний клуб та встановлення пам`ятника бандері за кошти громади (слабо скинути свої кровні). Ото досягнення у владі, голосуйте ще.
інга Показати IP 6 Лютого 2014 16:11
Це та с"ука таким чином показує, що до Європи нам ще як до неба раком. Бо починати треба з власної культури, з того, щоб не лише не сцяти під центральними ялинками і не гадити в підЇздах, а прибирати за своїми псами, кидати жуйки на вулицях в смітник, а прокладки в громадськ туалетах- не змивати в унітаз. Треба відповідати за свої вчинки, а не ховатися і втікати від міліції . Дана акція - це звичайне хуліганство. І я особисто не розумію чому покарання повинні нести прибиральниці та двірники - а не малолітні хулігані на чолі з ДИБІЛКОЮ. Хай би пішла де в Європі така курва і насвинючила під чужий магазин - а тоді сказала що це прояв демократії???? хотіла б я на це глянути!!!!!
яніна Показати IP 6 Лютого 2014 16:18
І як результати - банки по яких вчора шизануті пройшлись вже відчули віддтік депозитів.???А "Родинна ковбаска "та "континіум" втратили клієнтів та збанкрутіли???. Доречі бабка, яка вчора ходила з козлами ввечері в тій же "Родинній ковбасці" переді меою сардельки купувала. Ось тобі й антиреклама і бойкот і особисті переконання. Політично-ідеологічна проституція!!!!!!!!!
Олександр Показати IP 6 Лютого 2014 22:30
А яким це боком Соло піцеріі до ригів?
Анонім Показати IP 6 Лютого 2014 22:51
А що так злякався??? Часто там засідаєш- а через бойкот доведеться інше не ригівське місце шукати??
До Олександра Показати IP 7 Лютого 2014 06:58
А таким боком, що мабуть хтось заказав цей бізнес для себе.
запитання Показати IP 7 Лютого 2014 09:03
Придурки з фарбою, я завтра не піду в банк, не куплю продкути - а що ви пропонуєте мені - інші магазини, інші банки, краще обслуговування?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus