USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Донецькі села просять приєднати їх до Дніпропетровщини

22 Квітня 2014 17:26
Громади семи сіл з Донеччини звернулися до штабу Національного захисту Дніпропетровської області з проханням приєднати їх території до Дніпропетровської області.

Це підтвердили у прес-службі Штабу Національного захисту Дніпропетровщини, - повідомляє «Укрінформ».

«Сім сільських рад Добропільського та Красноармійського районів Донецької області збираються провести референдум щодо приєднання до Дніпропетровської області», - сказав керівник штабу Національного захисту області Юрій Береза.

З його слів, люди оцінили дії керівництва Дніпропетровської області щодо протидії тероризму та сепаратизму і вважають, що тут їм, їхнім родинам буде безпечніше.

Нагадаємо, 17 квітня керівництво Дніпропетровської облдержадміністрації і штабу національного захисту регіону заявило, що пропонує винагороди за затримання диверсантів та звільнення захоплених проросійськими силами адміністративних будівель.

За станом на 22 квітня на Дніпропетровщині вже виплатили гроші за затримання вісьмох сепаратистів, по 10 тисяч доларів США за кожного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волинянка Показати IP 22 Квітня 2014 17:48
А на Місяць не хочуть? Схаменіться люди!!!. Не продавайтеся за грошові знаки. Путін найбагатша людина в світі ( статки близько 100 млр.доларів), а все йому чогось мало. Чи то весь час комусь робити боляче йому приємо (колишній КГБ)
Раздавить сепаратист Показати IP 22 Квітня 2014 18:27
коментар було видалено
НЕЛУЧАНИН Показати IP 22 Квітня 2014 19:09
сепаратистам треба виділити резервацію в пустелі Гобі. хай там роблять данєцкую рєспубліку. та й до рашки з китаєм будуть близько

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus