USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голові СБУ погрожують судом

23 Березня 2015 19:40
Виконувач обов'язків заступника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Святослав Олійник заявляє, що всі звинувачення глави СБУ Валентина Наливайченка - імпровізація.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Прочитав заяву Наливайченка. Страшно уявити, куди може докотитися країна, в якій глава СБУ так вільно імпровізує на брифінгах", - написав Олійник.

"Я офіційно заявляю, що відразу після повернення з Брюсселя наполягаю на очній ставці з працівниками СБУ, яким я нібито погрожував, зі слів Наливайченка. Якщо таких людей не знайдеться, то я подам на Наливайченка до суду і буду вимагати матеріальну компенсацію за брехню", - підкреслив Олійник.

Відзначимо, що під час прес-конференції в Києві 23 березня голова СБУ Наливайченко заявив, що в справі про вбивство офіцера СБУ Дмитра Манзіка на одному з блокпостів у Волновасі проходять заступники Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан і Святослав Олійник, а також народний депутат від Блоку Петра Порошенко Андрій Денисенко.

Також Наливайченко заявив, що напередодні затримані контрабандисти, причетні до вбивства СБУшника. Загиблого сьогодні, 23 березня, провели в останню путь у Луцьку. Останній шлях офіцера встелили квітами.

Додамо, народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Андрій Денисенко визнав, що волинянина, працівника Служби безпеки у Волновасі Віктора Мандзика застрелив помічник нардепа на прізвище Гордєєв. Про це він сказав під час брифінгу в Дніпропетровській ОДА.

Нагадаємо також, народний депутат з фракції БПП Віталій Купрій звинуватив Петра Порошенка в дестабілізації ситуації в Дніпропетровській області та оголосив про вихід з фракції БПП. Окрім Купрія, депутати Верховної Ради Андрій Денисенко, Олександр Дубінін та Валентин Дідич теж оголосили про вихід з фракції у зв'язку з "цькуванням дніпропетровської команди".

Окрім того, заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Геннадій Корбан також звинувачує у брехні голову Служби безпеки України Валентина Наливайченка, - пише Радіо Свобода.

«Ми всі чули сьогодні заяву Наливайченка. Я стверджую, що це нахабна цинічна брехня не пов’язана між собою», – зазначив він.

Корбан закликав створити у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію і перенести розслідування «за всіма епізодами звинувачень» в парламент.

«Ми вимагаємо, щоб Наливайченко пред’явив факти, які у нього є, а якщо у нього їх немає, тоді він має піти у відставку», – додав чиновник.

«Сьогодні прес-служба Дніпропетровської ОДА зробила заяву з приводу вбивства співробітника СБУ. Ми засуджуємо цей факт. Ми приєднуємося до пошуку злочинця. Ми будемо сприяти правоохоронним органам у розкритті цього резонансного злочину, але ми хочемо заявити про те, що пан Наливайченко, роблячи різні заяви, застосовує подвійні стандарти. Я сьогодні чітко заявляю про те, що ми знаємо, що саме співробітники СБУ налагодили і «кришують» схеми руху товарів у зоні АТО. Це пов'язано з супроводом металобрухту, горілки, сигарет і т.д. Ми вважаємо, що подібні подвійні стандарти у нас в країні неприпустимі в тій ситуації, в якій сьогодні знаходиться наша країна, а це, по суті, війна », - заявив Корбан.

Раніше сьогодні голова СБУ Валентин Наливайченко звинуватив високопосадовців Дніпропетровської облдержадміністрації, зокрема заступників голови Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана та Святослава Олійника, у фінансуванні міжрегіонального злочинного угруповання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 19:47
ОООООООООО, починається..............
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 19:52
показушників треба гнати давно, разом з порохом-троянцем
Анонім до Анонім Показати IP 23 Березня 2015 19:56
ніяких реформ не провели, тільки бандюків місцями попереставляли
опа до Анонім Показати IP 23 Березня 2015 20:07
100%
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 21:22
Цукерочкін здає Україну Путіну під красиві цитати Кобзаря.
Анонім до Анонім Показати IP 23 Березня 2015 23:52
Госдеп грозит России новыми жесткими санкциями, если Коломойский не подчинится Порошенко.
Анонім до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 01:29
Якби порошенко був агентом путіна - він би як мінімум продав би свій завод у ліпецьку. Так сильно палитись - це всерівно якби штірліц гуляв би по берліну в будьоновці. Між іншим, не треба все валити тільки на путіна - меркель і олланд також не в захваті від ідеї зробити війну в европі - тому вони так само заставляють порошенка припинити війну і почати впровадження мирного плану, прийнятого в мінську. Єдиний кому ця війна потрібна і хто її розпочав - це США, щоб ослабити Росію і не дати можливості створити союз Германії і Росії - штати про це вже прямим текстом говорять.
вася Показати IP 23 Березня 2015 21:52
Мабуть все- таки тільки Пу може навести порядок у цьому хаосі...
Анонім до вася Показати IP 24 Березня 2015 01:26
В Росії він порядок зміг навести. А там ситуація була схожа на теперрішню в Україні - так звана "семибанкірщина", коли олігархи управляли всім в країні і навіть ставили своїх міністрів, а президент (Ельцин) ніякої реальної влади не мав.
точно Показати IP 23 Березня 2015 22:51
Головний сбушнiк здавав державу ще при Ющенку.
Отто Штірліц до точно Показати IP 24 Березня 2015 00:08
здав хазяям із-за океану
Анонім до Отто Штірліц Показати IP 24 Березня 2015 01:24
от вони зараз і керують в Україні через своїх маріонеток... і навіть ставлять громадян США міністрами в кабміні - це вже пряме управління.
Аня до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 06:59
коментар було видалено
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 09:28
Поцікавтеся за ще була відкрита крімінальна справа восені 2013р.
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 09:29
На налівайченка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus