USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ГПУ прийняла відставку Каська

16 Лютого 2016 08:52
Генеральна прокуратура України задовольнила прохання про відставку заступника генпрокурора Віталія Каська, – інформує ipress.ua.

"Рішення прийняте. Указ про звільнення Віталія Каська з посади заступника генерального прокурора України підписаний вже сьогодні. Чекаємо завтра Віталія в департаменті із кадрової роботи для того, щоб ознайомити останнього з указом про звільнення і видати трудову книжку на руки", - повідомив представник Генпрокуратури Владислав Куценко у Facebook.

Як повідомляють "Українські новини", посилаючись на коментар Куценка, указ підписав перший заступник генпрокурора Юрій Севрук.

Нагадаємо, Віталій Касько оголосив, що написав рапорт про звільнення, напередодні.

Він пояснив такий крок корупцією і "круговою порукою" у відомстві.

"Нинішнє керівництво прокуратури остаточно перетворило її на орган, де панує корупція і кругова порука, а будь-які спроби змінити цей стан речей всередині прокуратури відразу і показово переслідуються", - сказав Касько на брифінгу в понеділок.

У нещодавньому інтерв'ю Віталій Касько розповідав, що вже понад рік генпрокурор Віктор Шокін не відпускає його у закордонні відрядження.

Тоді ж він заявляв, що сенсу у звільненні не бачить, поки може "зробити щось корисне в прокуратурі".

Також Інформаційне агентство Волиснькі Новини писало про те, що на заяву про відставку Каська відреагували у США. Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт впевнений, що відставка заступника голови Генеральної прокуратури України Віталія Каська спричинить за собою переривання прогресу реформ в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Горпина Показати IP 16 Лютого 2016 09:14
Ось воно хитрожопе нове покоління прокурорів хабарників котрі лізуть до влади, другий Яценюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus