USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Гриценко розраховує на місце в трійці лідерів на Волині*

5 Жовтня 2014 15:18
Країною мають керувати люди, які сповідують порядність та професіоналізм. А 156 кандидатів в народні депутати від «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка, зі слів самого керівника, – фахівці різних галузей, які мають високоякісну освіту та колосальний досвід. На Волині під час виборів політсила розраховує на місце в трійці лідерів.

Про це говорили представники «Громадянської позиції» під час прес-конференції у Луцьку сьогодні, 5 жовтня.

Лідер партії розповів про головні законопроекти, які є принциповими для його однодумців. Адже днями скликається позачергове засідання.

«Сьогодні, їдучи на прес-конференцію, подивився на порядок денний позачергової сесії Верховної Ради, а його на сайті немає. Що розглядатиметься у вівторок - ніхто не знає, хоч уряд покликав на позачергове засідання для прийняття антикорупційного пакету. Наша пропозиція: у вівторок треба розглянути кілька проектів, окрім цього пакету. Це - скасування позаблокового статусу України, яке відкриває шлях для розвитку української армії за стандартами НАТО і перспективу членства у Північноатлантичному альянсі. Другий законопроект – закон Про прокуратуру, який готовий уже рік. Це той законопроект, який був у списку єврокомісара Фюле як необхідна умова підписання угоди про асоціацію. Третій – Про прозоре фінансування політичних партій. Щоб не лунало звинувачень, що «Громадянська позиція - проект Льовочкіна, чи Фірташа, чи ще когось. Ми не є нічиїм проектом. Четверте – замінити Міністра оборона, та це вже повноваження Президента», - зазначив він.


З його слів, нині ведеться брудна боротьба, із застосуванням «чорного піару» проти самої партії та його лідера, якого називають іноземним агентом чи то Росії чи то США. Гриценко переконує, що його політична сила першою зареєструвалася і вивісила на своєму сайті автобіографії та декларації усіх членів передвиборчого списку. Також на сайті чесно вказано, хто і скільки вклав коштів у передвиборчий фонд партії. А ще кожен з членів списку, мовляв, – лише громадяни України «без запасних аеродромів».

Власне, «Громадянська позиція» напередодні виборів об’єдналася з Демократичним альянсом.
«Ми об’єдналися з командою Демальянсу, молодими, задиристими людьми, які пройшли Майдан, працюють в сфері прозорості, боротьби з корупцією, волонтерства. Всі говорили, що треба дати можливість кращим, розумнішим, моральнішим людям з громадського сектору працювати депутатами. Люди, які не є членами партії, в передвиборчому списку є першими», - зазначив лідер партії «Громадянська позиція».

Відтак, Анатолій Гриценко представив свою команду: українського військового, полковника запасу Івана Апаршина, журналіста Наталію Соколенко, голову правління ГО «Центр протидії корупції» Віталія Шабуніна, громадського діяча, кандидата економічних наук Олега Дерев’янко.


Зокрема Олега Дерев’янка «Громадська позиція» готова висунути кандидатом на посаду Міністра культури, або віце-прем’єра з гуманітарних питань.


Своєю чергою, Наталія Соколенко пояснила, наскільки важливо, щоб український парламент прийняв законопроекти Про прокуратуру. В разі його прийняття, усі місцеві прокурори позбудуться своїх посад, а обиратимуть їх на посади не одноосібно Генпрокурор, а колегіальний орган, до складу якого увійдуть прокурори, представники адвокатури та правозахисники.

Лідер ГО «Центр протидії корупції» Віталій Шабунін уже готовий працювати в комітеті з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Свого часу, ще за президентства Віктора Януковича, він викрив не один десяток корупційних схем. Нині ж відстоює пакет антикорупційних законів, згідно з яким має бути вільний доступ до реєстру власників нерухомого майна і землі.


Ще один член команди Анатолія Гриценка - полковник запасу Іван Апаршин, його партія готова запропонувати на посаду Міністра оборони. Він відзначає, аби перемогти противника, який роздирає українську землю, варто зняти позаблоковий статус та запровадити активний мобілізаційний резерв.


Власне, «громадянська позиція», каже лідер партії Анатолій Гриценко, розраховує на місце в трійці лідерів на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
123 Показати IP 5 Жовтня 2014 15:41
А де Лобач ? Регіонала волинського ховають ! А він у них на волині лідер! Думайте люди!
Антон до 123 Показати IP 5 Жовтня 2014 16:47
Ще один губошльоп, 20 років при кормушці, розказує одне і те саме. А армію хто розвалював? Треба бути бездарью щоб цього не бачити
do Показати IP 5 Жовтня 2014 16:29
Лобача на люстрацію в бак для сміття
Анатолій Показати IP 5 Жовтня 2014 16:35
Гриценка фінансує Льовочкін, №2 у списку Василь Гацько з "Демальянсом" - це проект Льовочкіна. На місці Порошенка, я б зробив би його міністром оборони!
війсковий п-р до Анатолій Показати IP 5 Жовтня 2014 16:50
Це утопічний теоретик війскової справи, тому, що будучи міністром, депутатом, нічого конкретного для боєздатності армії не зробив. На смітник як непотрібне тріпло
поправка до війсковий п-р Показати IP 6 Жовтня 2014 10:51
Не теоретик, а *** пустобріх.
Патріот Показати IP 5 Жовтня 2014 16:41
Гриценко був міністром, нічим не запам'ятався, хіба розпродажем майна військових містечок та землі. Звідки кошти на одні вибори, другі! І заяви про НАТО, це лише піар, ніколи Альянс Україну не прийме, Треба будувати свою професійну армію, мобільну, з сучасним озброєнням. Лише ми самі зможемо себе захистити!
НОНА Показати IP 5 Жовтня 2014 17:48
Дивні речі відбуваються в Україні. Той хто почав розпродувати Збройні Сили України перебуваючи на посаді Міністра Оборони зараз розказує як реформувати армію. Це саме Гриценко розпочав знищувати тил в армії мотивуючи це НАТівськими стандартами. І він думає, що люди повірять в його обіцянки. Нехай прокуратура розбереться з всіма колишніми Міністрами Оборони які розвалювали армію і визначить кожному термін увязнення. Тоді буде толк.
цивільний Показати IP 5 Жовтня 2014 18:33
До влади рвуться багато військових, які хочуть мілітаризувати державу і встановити диктатуру. Диктатура носить військовий, профашистський чи чисто фашистський характер. Приклад: передвоєнні Іспанія, Німеччина, Італія. Післявоєнні: Чилі і багато дрібних країн Близького Сходу, Латинської Америки, Африки. З 1967 по 1974 року Грецією правила хунта Георгіоса Попадопулоса ("чорні полковники"), яка тероризувала населення репресіями і катуваннями. І це в центрі Європи! А пригадайте Стрелкова, який очолював терор в багатьох країнах!? Військові повинні бути на близькому ланцюжку в держави, під суворим контролем і захищати Вітчизну, знати свою жердинку на загальному сідалі, в період між боями можна розслабитись дорогим віскі і... хорошими жінками. Крапка!!!
Волинянин Показати IP 5 Жовтня 2014 19:19
коротше, треба голосувати за партію Ляшка і Віктора Ярему!
Із княжого міста до Волинянин Показати IP 5 Жовтня 2014 20:53
Віктор Ярема хоче стати нардепом під брендом Ляшка -хоча сам Він не прагне ані люстрації ,ані боротьби із корупцією . Його задовільняє теперішній стан справ і кланово-оліргафічне правління Сапожнікова та Саганюка .
кум до Із княжого міста Показати IP 5 Жовтня 2014 22:31
Ярема хоче люстрации!
Майдан Показати IP 5 Жовтня 2014 19:45
Клоун для дурнів-Ляшко, клоун для розумних-Гриценко.
Петро Показати IP 5 Жовтня 2014 20:58
Анатолій Гриценко - це інтелектуально багата, інтелегентно порядна людина який на даний момент людського буття є взірцем для наслідування, а вам тролям дописувачам ганьба, тільки те й навчились що нашіптувати і підлабузничати, я з своєю Громадянською позицією визначився, а ВИ????????????
кум до Петро Показати IP 5 Жовтня 2014 21:57
Ми за Ляшка!
Патріот Показати IP 5 Жовтня 2014 21:37
Льовочкін фінансує і Гриценка, і Ляшка, на Інтері постійно, і Блок Порошенка, і Опозиційний блок, і ще кілька технічних проектів. Все це робиться під прикриттям США, тому його і не чіпають. Навіть діючий посол США приходив на з'їзд Партії розвитку Украіни. Порошенко теж під прикриттям розвалює Україну.
Волинянин Показати IP 5 Жовтня 2014 21:52
Для Волині ,її виборців,буде оптимальним обрати трійку в складі "Батьківщини","громадянської позиції" Гриценка та "Свободи".Блок порошенка-це найгірше,що є на сьогодні,а особливо на майбутнє.
факт до Волинянин Показати IP 5 Жовтня 2014 21:55
Нововлинськ за Ярему!
я з волинІ Показати IP 5 Жовтня 2014 22:19
юнака не обирайте ярему не обирайте гузя не обирайте обирайте себе І свою родину бо цІ вас обегорять
123789 Показати IP 5 Жовтня 2014 22:21
обирайте всІх крІм свободи бо це вони привели нас до вІйни сукІ
Грищенко Показати IP 6 Жовтня 2014 05:32
Голосуйте за бандитського адвоката Лапіна, відомого в кримінальних колах як "Долар". Це порадує його кредиторів, бо з'явиться можливість повернути борги.
СЕРГІЙ Показати IP 6 Жовтня 2014 10:58
КРАСУЛЯ ВОЛОДИМИР АНОТОЛІЙОВИЧ Є ГОЛВОЮ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ Є ЗАСНОВИКОМ ГУРТУ БРАТИ КРАСУЛІ РОЗДАЄ ЗНАЧКИ ВОЛИНСЬКИХ ПАТРІОТІВ ПРАПОРЦІ ВОЛИНСЬКИХ ПАТРІОТІВ ДИСКИ З ПІСНЯМИ ГУРТУ БРАТИ КРАСУЛІ ПО ВСІЙ ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДКРИВ РАХУНОК В ПРИВАБАНКУ НА РОЗВИТОК ОРГАНІЗАЦІЇ ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ ВІДКРИВ РАХУНОК В ОЩАДБАНКУ ВИБОРЧИЙ ФОНД КАНДИДАТА В ДЕПУТАТИ ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ПО 20 МАЖОРИТАРНОМУ ОКРУГУ ТУРІЙСЬКИЙ ГОРОХІВСЬКИЙ ЛОКАЧИНСЬКИЙ ЛУЦЬКИЙ РОЖИЩЕНСЬКИЙ РАЙОНИ . РЕВОЛЮЦІЙНА СЦЕНА ВОЛИНСЬКИХ ПАТРІОТІВ НА ТЕАТРАЛЬНОМУ МАЙДАНІ ЛУЦЬКА СТОЇТЬ З 2013 РОКУ І ДОСІ ЗБИРАЛИ КОШТИ НА ЄВРОМАЙДАН ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ ПО ВСІЙ ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ КРАСУЛЯ БУВ АКТИВНИМ УЧАСНИКОМ ЄВРОМАЙДАНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ СПІВАЛИ ПАТРІОТИЧНІ ПІСНІ У ЛУЦЬКУ ГУРТ БРАТИ КРАСУЛІ ПІД ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ БУВ НА ЄВРОМАЙДАНІ В КИЄВІ СПІВАВ ГУРТ ПІСНІ БУВ В ЗОНІ АТО ВОЗИВ ДОПОМОГУ ПРОВОДИВ КРАСУЛЯ У ВОЛОДИМРІ ВОЛИНСЬКОМУ ВІЙСЬКОВИЙ ВИШКІЛ 2012 РОЦІ КОЛИ БУВЛИ ВИБОРИ У ВЕРХОВНУ РАДУ УКРАЇНИ ЗАЙНЯВ 3 МІСЦЕ ДЕПУТАТ ТУРІЙСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ КОЗАК МАЄ 3 ОСВІТИ . БЕЗПАРТІЙНИЙ . ВІН ПІДТРИМУЄ ГРОМАДЯНСЬКУ ПОЗИЦІЮ АНАТОЛІЯ ГРИЦЕНКА АНАТОЛІЙ ГРИЦЕНКО ЙОГО . КРАСУЛЮ ПІДТРИМУЄ ВАСИЛЬ КУШНІР ГОЛОВА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОУН-УПА ІМЕНІ КЛИМА САВУРА МАЄ ОРДЕН ЗА МУЖНІСТЬ 3 СТУПЕННЯ. КРАСУЛЮ ПІДТИМУЄ ГОЛОВА РОЖИЩЕНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ПРАВОЗАХИСНОЇ ГРУПИ ОЛЕКСАНД Р ГАВРУК. КРАСУЛЯ З НАРОДА І БУДЕ РОБИТЬ ВСЕ ДЛЯ НАРОДА.
Юрій до СЕРГІЙ Показати IP 9 Вересня 2015 20:40
Полвина правди, це теж обман. Ти поцікався де вони були до того… і як з ПР хороводи крутили.
СЕРГІЙ Показати IP 6 Жовтня 2014 11:02
САВЧЕНКО НАДІЇ ВІКТОРІВНІ ВІЙСЬКОВІЙ ЛЬОТЧИЦІ В ПОЛОНІ У МОСКВІ ІДЕ У ВЕРХОВНУ РАДУ УКРАЇНИ 1 В СПИСКУ ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБЄДНАННЯ БАТЬКІВЩИНА ПІСЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ З ПОЛОНУ ПОТРІБНО ПРИСВОЇТИ ЗВАННЯ ГЕРОЙ УКРАЇНИ.
ВОНО до СЕРГІЙ Показати IP 6 Жовтня 2014 11:15
Caps LocK виключ бовдуре, їй треба присвоїти звання почестного командира батальйону БЮТ, котрого нема і не буде бо бютівці лише язиками працюють коли інші кров ллють. Гнила Тимошенчиха використовує імя патріотки в своїх мерзотних цілях, а в неї самої питали ? звичайно ні, її думка Юлі абсолютно не цікава, адже Юля вміє запопадливо хіхікати над антиукраїнськими жартами Путіна
Сергію Показати IP 6 Жовтня 2014 12:57
Ти, баран, ходив в школу, чи ні? Жодного розділового знака, жодної коми і крапки! Як читати твій текст, ідіот ти мальований разом зі своїм красулею. Тільки той ще тупіший.
ку Показати IP 31 Березня 2019 23:57
гриценко -0 фнформація з Києва... потім стане відомо чий він техкандидат

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus