USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Губернатори поїдуть у Крим вітати Януковича

7 Липня 2011 09:59
Губернатори і голови облрад мають намiр разом у першiй половинi дня 9 липня привiтати з днем народження президента Вiктора Януковича, який його вiдзначатиме в Криму.
Про це розповів голова Ради Мiнiстрiв Криму Василь Джарти, повідомляє Українська правда.
«Компанiя у нас велика – всi губернатори. Ми маємо намiр разом iз головами обласних рад, думаю, що до обiду... привiтати нашого президента», – сказав він.
Джарти також зазначив, що разом iз ним вiтатиме президента вiд iменi Криму i голова Верховної Ради автономiї Володимир Константинов.
Вiн також повiдомив, що всi губернатори та голови обласних рад подарують один спiльний подарунок президентовi.
«Подарунок буде у складчину», – сказав Джарти.
На уточнювальне запитання журналiстiв, що це буде за подарунок, Джарти зазначив: «У нас староста є – Анатолiй Присяжнюк (голова Київської облдержадмiнiстрацiї) – от саме до нього всi запитання».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Volyniaka Показати IP 7 Липня 2011 11:13
А я, як платник податків, не доручав Клімчуку трати гроші на поїздку до Януковича. Поздоровив би по телефону (бажано власного)
Реаліст Показати IP 7 Липня 2011 15:58
Куплять пару коней? Стадо баранів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus