USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гунчик відповів Гузю щодо своєї відставки

26 Листопада 2015 17:43
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик офіційно відповів на заяву надрепа Ігоря Гузя, який вимагав відставку губернатора у Верховній Раді, мовляв, за губернатора область не розвивається, а проблем більшає.

Нагадаємо, 25-ого листопада Інформаційне агентство Волинські Новини повідомили про те, що «Народний фронт» вимагає звільнення голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика. Так, очільник цієї політсили Ігор Гузь заявив, що з початку каденції нинішнього голови ОДА бурштинова тема почала розвиватися та переросла в національну загрозу.

Другою причиною народний депутат прописав розвиток області. «Можемо дискутувати, але я не бачу динамічного розвитку області. Стратегії, до розробки якої долучилися всі здорові сили в краї. Ви чули про залучені за рік інвестицій? Про серйозний розвиток виробництва? Не можна все списати на війну та кризу...» - додав нардеп у записі на сторінці в соцмережі Facebook.

Третій чинник – тема Майдану. Голова Волинської обласної державної адміністраці мав безперервні конфлікти із майданівськими та волонтерськими середовищами. Витіснення із органів влади тих, хто був в авангарді нашого Майдану. «Натомість Володимир Гунчик формує на Волині списки Нашого краю та Аграрної партії, де зібралися одіозні екс-регіонали. Відповідно "протягує "перших до обласної ради, формуючи таким чином союз із місцевими апологетами Януковича» - пояснює народний депутат.

Зі слів Ігоря Гузя, якщо президент не дослухається, тоді він буде «гуртувати ті сили, які розділяють цю позицію, і йти напролом.

Такі висловлювання викликали невдоволення у губернатора, й сьогодні, 26-ого листопада, він зробив офіційну заяву. Зі слів Володимира Гунчика, нардеп так вчинив, бо оголосив йому ще тиждень тому «війну».

«Ситуація дуже банальна, адже «Народний фронт» програв усі вибори й підставив блок Петра Порошенка.

Останньою краплею був Любомльський район, де поставили першим у списку кандидатів БПП Ігоря Торбу, за якого дуже просив Ігор Гузь. Коли БПП пройшов у раду, то він почав вимагати у мене, щоб його людину зробити головою райради. Ми довго дискутували, і Торба аж ніяк не виходив головою.

Заяву Гузя я сприймаю із неприємністю, але цілком спокійно. Я почитав його зауваження й з повагою віднісся, що я сьогодні «главний» по бурштину. Мені здається, що він, як завжди, – відчуває, що потрібно йти з влади в опозицію, й готується зайняти чергову партію», - прокоментував губернатор.

Гузь казав мені, що не простить мені й виступить у Верховній Раді, і цей раз «ми оголошуємо» війну. Відповідно, через тиждень після цієї розмови й з’явився його коментар.

Та додав, що він - людина команди й поки не отримував повідомлення від президента, аби писати заяву на звільнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
Анонім Показати IP 26 Листопада 2015 17:52
«Ситуація дуже банальна» - драчка йде за кришування
лучанин Показати IP 26 Листопада 2015 18:08
Цього старого пердуна давно пора зкинути
ВиБОРЕЦЬ Показати IP 26 Листопада 2015 18:10
не прихильник гуся, але голова облдержадміністрації мабуть не знає, що голову райради обирають, а не призначає голова ОДА, нестиковочка, однако...
Реаліст до ВиБОРЕЦЬ Показати IP 26 Листопада 2015 18:29
Якраз -навпаки,все він знає-призначають,а для тих,хто наївно вірить-обирають,можливо колись так і буде...
Поганий виборць до ВиБОРЕЦЬ Показати IP 26 Листопада 2015 18:30
бо добрий знає що кого призначати вирішують зверху і малось на увазі щоб інші депутати підтримали саме цю кандидатуру..
спостерігач до ВиБОРЕЦЬ Показати IP 26 Листопада 2015 20:41
Дуже правильний епітет "гуся", який з своїм Народним фронтом найбільше біди зробив для України та й для Волині. Перевертні. Думають тільки про свої кищені.
Анонім Показати IP 26 Листопада 2015 18:17
ЯКЕ КРИВЕ ДИБАЛО. ТАКОГО КРИВОГО ЗДИБАЛО. ВОНИ ВАРТІ ОДИН ОДНОГО.СИАМСКІ БЛАЗНІ..
не пацик Показати IP 26 Листопада 2015 18:18
просто торба була порожня-нема чого з пустою торбою по державних установих ходити ? дивно що Гудзь цього незнав!
ЗМІ Показати IP 26 Листопада 2015 18:20
Шкода, що голова ОДА (рівень!), перевів стрілки на кулуарну боротьбу, що ніяк йому не до лиця. Якщо й навіть винести усі ці розмови - торби і народні фронти за дужки, то загальна картина області ніяк не покращується. Стагнація, безробіття, злочинність, бурштин, ціни на продукти, тарифи, ЖКГ... Влада консервує проблеми, не вирішуючи їх, що може призвести до серйозного соціального протесту. А голова ОДА до них говорить спокійним голосом кафедрального лектора.
Анонім до ЗМІ Показати IP 26 Листопада 2015 19:24
А что ему остается делать? Начни он критиковать Порошенко - на следующий день останется без работы. Ну а по поводу остального - у вас же после майдана - сплошне покращення! Например, Украина уже год как получила ВСЕ (повторяю - все!) преференции, связанные с ее ассоциацией с ЕС. Поэтому она так усиленно рвется, чтобы ввести эту ассоциацию в полной мере, т.е. открыть свои рынки для европейских товаров и закрыть для себя российский рынок.
розум Показати IP 26 Листопада 2015 19:08
Гузь вже наробив. Хай себе впорає, а з губернатором без нього розберуться. Куди кінь копитом - туди і жаба клешнею. Почніть кожен із себе.
Пьєро Показати IP 26 Листопада 2015 20:01
Хай Гунчик іде добивати автозавод, там його місце
Цікаво Показати IP 26 Листопада 2015 20:50
Зате чого варті постійні наради- прям "прозасідавшиєся"...
Волиняка Показати IP 26 Листопада 2015 20:52
Вже Гузь Бориса Петровича покійного довів і показав свою невихованість, тепер на Гунчика переключився! цікаво, до чого б він докерувався? політична про------ка!
Голова Показати IP 26 Листопада 2015 20:55
Якщо відповідати, то потрібно аргументовано по кожному пункту звинувачення, а не просто "ну, абідно, канєшно, чєсноє слово..."
Анонім Показати IP 26 Листопада 2015 20:56
Люди милі - пошкодуйте Гунчика, бо іншого нічого він не заслуговує..... Обмежений голова ОДА, про що інше можемо говорити. Він нашої уваги не заслуговує, забагато честі.....
Так Показати IP 26 Листопада 2015 21:46
Сподіваюсь клерки Гунчика йому про це донесуть, Гузь є нічим, бо тупо виконує завдання Мартинека, або мав би знати, що усіх Гунчиків призначає, згідно закону, президент, але за згодою премеєра, Мав би наїхати на шефа, лайно комсомольське.
спосперігач до Так Показати IP 26 Листопада 2015 23:28
Пан "гусь" істерить, відчуває, що запахло жареним "гусем". А за перебування у владі нині прийдеться заплатити разом з Яценюком і відзвітувати перед українцями. Довели Україну до згиднів, а зараз пан "гусь" винних шукає. Така маріонетка і в борщі бридка...
оля Показати IP 26 Листопада 2015 22:14
гунчик молодець - чітко вмазав по Гузю. Гузь - цей постійний політичний пристосуванець, в пошуках нової партії, яка могла б йому забезпечити хороше майбутнє.
eee Показати IP 26 Листопада 2015 22:39
БОНАПАРТИК
19375 Показати IP 26 Листопада 2015 22:57
Гузь - це п***итутка, політична п***титутка ,а виборці чекають на порядок. Бо мав прийти і навести ,але не прийшов ,а пройшов і не навів. Лише потягнув ,а ви люди його обирали.
Бажаючий Показати IP 26 Листопада 2015 23:04
Гунчик не губернатор максимум - начальніка цеху автозаводу заберіть його хай іде з миром , гіршого небуде .... Точно
Лучанка до Бажаючого до Бажаючий Показати IP 26 Листопада 2015 23:59
Ви обмежена і необізнана людина. Гунчик - мудра людина, хороший менеджер! Без нього автозавод рознесли б по цеглинам або знищили, як це сталось із КРЗ, меланжевим заводом та кондитерською фабрикою покійним Єремєєвим. Біда Гунчика в тому, що у нього в ОДА або вороги, або прихвосні. Палки в колеса вставляти кожен може, а робити добрі справи нікому! Це типово для нас, українців! Від цього всі наші біди і проблеми. А такиїх "гузів", які нічого корисного в своєму житті ще не сотворили, крфм крикливих промов, пруд пруди! Давайте всі дбати за нашу Волинь! Хоча я теж вважаю, що чинуш у нас дуже багато. В далекі застійні часи чинуш було в 100 разів менше. І з цим дійсно потрібро щось робити.
Анонім до Лучанка до Бажаючого Показати IP 27 Листопада 2015 07:10
Мне больше всего нравится, когда начинают облаивать мера либо губернатора за высокие цены, например, на газ.
Аля до Анонім Показати IP 27 Листопада 2015 10:05
Гунчик дуже добра, мудра та справедлива людина...А ос*рають його тільки ті, кого він відсторонив, трішки, від влади...і їм тепер нема як обкрадати людей....
Петро до Аля Показати IP 30 Листопада 2015 00:18
Ти мабуть не Аля а його Галя
Галя до Лучанка до Бажаючого Показати IP 27 Листопада 2015 10:36
Лучанко- ти хто, що оди Гунчику співаєш?
Лучанка до Гуля до Галя Показати IP 27 Листопада 2015 13:57
Гуля, а ти хто? Що ви взагалі знаєте? тільки емоції і обурення? це дуже просто, розуму для цього багато не треба, тільки горло побільше. Давайте бути не емоційними, а об'єктивними і мудрими! Хватить дурних криків!!! Давай
Я Показати IP 27 Листопада 2015 08:47
Пане Гунчик не звертайте уваги на того Гузя. Нехай собі нявкає. Вже всі волиняни знають його "патріота" ставити людей на коліна, обливати водою. Прийде час і він матиме те саме
волинЯнка до Я Показати IP 27 Листопада 2015 09:43
що один,що другий один одного вартий. Цей гунчик тільки і здатен,що красти. Люди на заводі по 3 місяці зарплати не одержували, а він мільйони на лексуси собі брав.У робочих по 2 тисячі, а в нього і всіх керовников отделов по 70 зо тисяч. А ще скільки вкоали.Візьміть любого начальника теперішнього, минулого і порахуйте його статки. Це мільйонери,чого дивуватися. А в нас люстрація-це брехація, ми сліпі і дурні.Так воно і є.
Лучанка до волинянки до волинЯнка Показати IP 27 Листопада 2015 21:40
Нічого ви не знаєте про причини заборгованості зарплати на автозаводі! Причина в тому, що тролейбуси та автобуси закуповують бюджетні структури, які розраховуються за одержану ними продукцію з величезними затримками. А завод бере кредити, закуповує комплектуючі, виготовляє ці автобуси і тролейбуси, а в результаті працівники чекають, поки бюджетна установа знайде можливість сплатити вартість цих транспортних засобів. От так-то, шановна. А зарплати у начальників відділів на заводі - від 5тис. до 10 тис, а не 30-70, як ви мрієте по-чорному. Так що не базікайте дурного!.
Реаліст до Лучанка до волинянки Показати IP 29 Листопада 2015 18:29
Вибачте,а як же декларація п.Гунчика за 2013р.? Хто помилився -Ви,чи він?
до Я Показати IP 27 Листопада 2015 09:47
та видно ще не всі знають, раз стільки в нього прихильників! ви смієтесь з поліщуків, а вони якраз і мудрі, що минулого разу його не обрали нардепом, хоча він сам поліщук, зрозуміли яке то базікало і бидло... Він "ініціював" в ремонт школи в Смідині, де живуть його дід і баба, а згадайте, як розумний Клімчук відповів йому :"милий мій друже, мало ініціювати, ще треба знати, де і як гроші взяти", а там не мало-не багато - пару мільйонів. Головне - ІНІЦІЮВАВ, а Клімчук зробив!!!! Все, нащо Гузь здатний - ляпати язиком! .
Рома Показати IP 27 Листопада 2015 12:16
Гунчика Геть, Геть, ГЕТЬ!!!!!!!
Давно пора було кому Показати IP 27 Листопада 2015 17:00
Гусь - вперед, народ за тобою підтягнеться і підтримає!!!!! Скільки можна терпіти це знущання з волинського народу. Це трохи такого царювання і буде область там, куди праівники загнані. Гунчик свою машину заводу в оренду здає, буде народу Волині скоро повітря продавати.
бурштин Показати IP 28 Листопада 2015 11:43
Хтось прямо хоче кришувати буртинову тему
Бандерівка Показати IP 30 Листопада 2015 15:08
Бурштинову тему вже відразу ясно хто буде кришувати --- це Палиця!!! Ні Гунчик ні Гузь там і не вспливає. Я взагалі від них двох не взахваті- Гунчика на пенсію
Піу Показати IP 29 Січня 2016 00:24
Гузь то холоп який виїхав на сцену на свині під час революуії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus