USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Янукович розкритикував Табачника і Герман

30 Червня 2011 15:23
Президент Віктор Янукович розкритикував діяльність міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника за рядом напрямків і натякнув йому на можливість відставки.
30 червня на засіданні Громадської гуманітарної ради під головуванням президента акторка Ольга Сумська висловила занепокоєння долею київської школи на розі вулиць Некрасова та Артема, зауваживши, що її закрили невідомо на який час, – пише ТСН.

На це Янукович заявив: «Невідома доля школи, як і невідома доля міністра».
У свою чергу Табачник пояснив, що школу закрито на капітальний ремонт і її буде відкрито на наступний навчальний рік.

Також критика Януковича пролунала і через виступ радника президента Ганни Герман щодо затягування проведення з’їзду вчителів.
«Питання з’їзду – це питання на вашій совісті, на вашій, Ганно Миколаївно, разом із Табачником. Якби ви зайшли до мене один раз і сказали, що Табачник цього не хоче робити, не виконує, він би виконав це бігом», – сказав президент і доручив підготувати з’їзд восени.

У відповідь Табачник повідомив, що з’їзд запланований на травень наступного року.

Президент не погодився з цією датою і наголосив, що з’їзд має відбутись у вересні – максимум у жовтні цього року.
«Якщо Вам потрібна допомога, давайте, я Вам допоможу… Швидко», – сказав Янукович.
Нагадаємо, 3 червня Віктор Янукович попередив міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, що він буде звільнений, якщо не пррипинить «проводити таку політику, яка сьогодні не єднає молодь, а змушує її виходити на вулиці з різними гаслами».
Пізніше Дмитро Табачник заявив, що не бачить у критиці президента Віктора Януковича на його адресу нічого особливого. «Я не виключаю, що главу держави тенденційно інформують», – зазначив міністр.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
wiking Показати IP 30 Червня 2011 16:40
Покритикує і все заспокоється. Вои там посваряться і людям легше. Думають, що про них вже подбали.
!!!!! Показати IP 1 Липня 2011 09:23
Абсолютно чітко зрозуміло, що Табачнік є креатурою Москви. Якщо Янукович таки буде пробувати вдавати незалежну одиницю, то Табачнік може й полетіти (не на курорти Ізраїлю).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus