USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Ігор Палиця в Луцьку розповів про депутатську недоторканність і Митний союз

4 Лютого 2013 18:27
Народний депутат України, засновник благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця під час прес-конференції в Луцьку, розповів про свою законотворчу діяльність, ставлення до питання скасування депутатської недоторканності та обґрунтованість вступу України до Митного союзу.

Ігор Палиця запевняв луцьких журналістів, що депутатськими пільгами й преференціями не користується, тому готовий відмовитися від них офіційно. Втім, чи голосував би найближчим часом за скасування депутатської недоторканності, не певен і пояснив чому: «Зняти недоторканність можна в тому суспільстві, де є правила, де є Кримінальний кодекс, який використовується для всіх. Де, не тільки депутат, а й будь-який інший громадянин знає, що проти нього не можуть завести кримінальну справу, не може прийти податкова і сказати, що ти написав декларацію правильно, але невідомо, куди ти її здав, в електронному вигляді чи ні. В нас суспільство не готове. Ви, як бачите, я не вступив в жодну фракцію, тим більше у фракцію Партії Регіонів і той тиск, який сьогодні робиться на незалежних депутатів, я не переконаний, що сьогодні на часі знімати недоторканність, хоча опозиція і говорить про це. Але я вас переконую, що кожен з них в душі переживає, що з ними буде, якщо не буде недоторканності».

Ігор Палиця також розповів про свою законотворчу діяльність (Ігор Палиця – член Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики – «ВН») у Верховній Раді 7 скликання. Так, обранець громади зауважив, що готує зміни до Закону про бюджет України, що полягають у зміні рівня середньої заробітної плати, а також «законопроект по банківських відсотках в депозитах і кредитах, щоб не було таких високих кредитних ставок».

Пояснив Ігор Палиця й те, чому, на його переконання, немає зрушень у питанні розгляду розробленого ним законопроекту про про обов'язкове володіння і використання державної мови: «Мій законопроект, що я вніс влітку про обов`язкове складання іспитів з української мови всіма чиновниками, які отримують зарплату з бюджетів різних рівнів, є у ВРУ. Я спробував розмовляти з представниками опозиційних сил для того, щоб підтримати цей законопроект, на що мені сказали, що напишуть свій законопроект. Останнього разу я сказав навіть, що готовий відкликати своє ім`я з цього законопроекту, але підтримайте, хай він пройде».

Крім того, народний депутат висловився проти того, щоб Україна увійшла до Митного союзу: «Я категорично проти навіть часткового об`єднання з Митним Союзом. Євросоюз – я згідний. Нам є чому там повчитися, нам варто йти в ту сторону. Приєднуватися нам варто тільки тоді, коли ми будемо сильними і нас, я думаю, візьмуть туди, коли ми будемо сильними».

Нагадаємо, благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», що відновив роботу одразу після виборів до Верховної Ради України, за останні місяці освоїв мільйони гривень на потреби лучан і розвиток міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Факт Показати IP 5 Лютого 2013 13:00
Добре робити добро, та депутат має творити Закони, які дозволилиб купувати квартири молодим людям самостійно працюючи на роботах, сплачувати за комунпослуги та мати можливість відпочити, нехай і в Буковелі.
Степ до Факт Показати IP 13 Лютого 2013 12:50
Але для того, що ти кажеш, необхідно, щоб люди свідомо обирали саме таких депутатів, про яких ми з тобою весь час мріємо!Про тих, що творили би Закони і їх викнували! Єфремов "творить" закони, кому вони потрібні? А ті, що були створені, не виконує! Жах, люди, схаменіться!
я Показати IP 5 Лютого 2013 19:27
+1000
Виктор из Киева Показати IP 5 Лютого 2013 20:05
Таможенный союз - это заказы для оборонных заводов, заказы для машиностроения, для авиации, для судостроения в Николаеве, для космической отрасли, заработает международный порт в Одессе. ТС - это интеллектуальная работа для населения Украины. Можно в Россию продавать сельхоз товары. И это дешёвая цена на газ. А Европейский союз - это деградация во всем (в с.х., в производстве подсл масла..), потому что конкурировать с ними мы ни в чем не можем - ни в авиации, ни даже в сел хозяйстве. Для ЕС - Украина - это источник дешевой неквалифицированной рабочей силы и может быть какого-либо сырья.
Андрій Ілюмінаті до Виктор из Киева Показати IP 15 Лютого 2013 10:29
Мутний союз для України, це ХХ сторічя, це відставання в технологіях, це Кавказ та Норд-Ост. Потрібно не тільки думати про себе(про цьогоденну вигоду), а і про дітей та внуків, про майбутнє України. В мутному союзі, Україна просто загине від ґеґемонії Раші. В ЄС більше і прав і свобод і можливостей
александр до Андрій Ілюмінаті Показати IP 21 Лютого 2013 15:33
Без России в Украины нет будущего.
ЗАКАРПАТТЯ до Виктор из Киева Показати IP 19 Лютого 2013 19:40
дЛЯ єВРОСОЮЗУ ТРЕБА уКРАЇНУ -ДЖЕРЕЛО СИРОВИНИ І ДЕШЕВОЇ РОБОЧОЇ СИЛИ В ОБМЕЖЕНОМУ ВАРІАНТІ. вСТУП УКРАЇНИ В ЄС- це ДЕМАГОГІЯ І ОБМАН- МИ ТАМ НЕ ПОТРІБНІ- ТАМ Є СВОЇ ПОДІБНІ бідні словаки, мадяри, румуни порутгальці греки...нащо їм ще така клоака як Україна з її 30 млн населення і бардаком ... ТУТ В УЖГОРОДІ границі рядом ібідні європейці ВАЛОМ ЇДУТЬ НА БАЗАРИ КУПУВАТИ ДЕШЕВШІ ТОВАРИ, БЕНЗИН... вот так....подумайте де краще реалізувати уркаїнські товари, с/г продукцію тощо... в європу їх не пустять...як і нашим громадянам ніколи не відмінять візи... Єдиний вихід митний союз З БРАТНІМИ СЛОВЯНСЬКИМИ НАРОДАМИ...ІНТЕГРАЦІЯ ЕКОНОМІК НА БАЗІ СТВОРЕНИХ ЩЕ ПРИ СССР ПРОМИСЛОВОСТІ І ГОСПОДАРСТВА (те що залишилося) -------------- знаєте хто само більше не хоче підйому України і інших словянських держав в митному Союзі... - це ЄС і США, частково Китай....- просто їм не треба конкурентів.... а їм треба наші ринки збуту їм дуже.. і сировина і буферна зона україна для них...
Oleg до Виктор из Киева Показати IP 20 Лютого 2013 18:32
Виктор из Киева сознательно или не сознательно не упоминае, что ТС это политическое объединение,где Украина не обладает никаким голосом. Россия имеет голос более 50%. Для того о чем пишет этот Виктор достаточно зоны совместной торговли, которая уже подписана для СНГ. Не надо обманывать если понимаешь и надо разобраться и затем высказываться.
Юрко до Виктор из Киева Показати IP 21 Лютого 2013 10:20
На що Ви розказуєте? Ми вже були з Московією довгенько і знаємо їхні "закази". "З'їмо ваше, а потім - кожен своє" - ось їхній закон. А за Європу не хвилюйтесь - вона з собою розбереться. І навіть грецька "деградація" має вчетверо більший валовий національний продукт на душу населення, аніж ми. А щоб на лад в Україні пішло, треба не під Москву лягати, а щоб при владі в Україні були патріоти-фахівці, а не злодії-"проффесіонали"...
Не факт Показати IP 6 Лютого 2013 00:28
Палиця - ЛЮДИНА!!!
Не факт Показати IP 6 Лютого 2013 00:30
Палиця - ЛЮДИНА!!!
Запорожье Показати IP 6 Лютого 2013 16:07
Европейский Союз - объединение умных, свободных и богатых народов. Если хочешь стать свободным и богатым - поумней и стремись туда. Если хочешь остаться бедным и подневольным, оставайся дураком и стремись в Таёжный Союз.
Запорожье Показати IP 6 Лютого 2013 16:07
Европейский Союз - объединение умных, свободных и богатых народов. Если хочешь стать свободным и богатым - поумней и стремись туда. Если хочешь остаться бедным и подневольным, оставайся дураком и стремись в Таёжный Союз.
Патріот Показати IP 9 Лютого 2013 19:06
Хлопці, про що ви говорите? Який може бути "Таежний Союз"? З ким? З імперіалістами, які нас навіть за людей не визнають? Ви вступіть бодай хоч у якусь дискусію з цими "братами" і самі все зрозумієте. І зовсім не важливо, на якій мові ви будете розмовляти. Окрім зверхнього відношення й імперських амбіцій ви нічого не відчуєте. Ніякими "братськими" відносинами там вже давно і не пахне. А хто туди дуже хоче, то нехай пояснить, чому від нас у Росію їде заробляти один, а з Росії до нас жити їде троє. Купують житло і залишаються. І навряд чи це експансія, вони просто рятуються у нас від своїх цін на житло й інших платежів. Особливо це стосується людей похилого віку (російських пенсіонерів). А якщо Крим такий розумний, то нехай знає, що Росія надає великі кошти в Крим, поки він український, щоб базу втримати так як і Курили і Чечню. А в ТС, шановні, ви будете нігті гризти. Так що міркуйте головою.
Степ до Патріот Показати IP 13 Лютого 2013 13:02
Вірно каже патріот! І розумно, коли ви ще уявите як знедолені народи Росії почнуть здобувати собі незалежність і що з цього буде?І прихопить Росія ваших дітей і онуків, щоб перетворити їх на гарматне м'ясо. Для цього цей Митний союз і готується!
Николай до Патріот Показати IP 13 Лютого 2013 18:43
Шкура ты бандеровская, а не патриот,да если-бы не Россия ты и не тявкл бы сейчас.
михайло до Николай Показати IP 15 Лютого 2013 15:02
а як за тих, хто загинув за імперські амбіції росії (ссср) починаючи з 1864 війни -загарбницьки, голодомори і т. п. і скільки українців вже не "тявкають"?
vleri Показати IP 13 Лютого 2013 18:29
pri vstuplenii v evrosoius rasreschat odnopolie braki , Ukraine to lko eto inado
Юрий Показати IP 14 Лютого 2013 12:12
Правильно Николац. Без России и солнце б не вставало и не было б никого кроме сратых кацапов. Геть з Украины. Орда.
Пенсіонер до Юрий Показати IP 15 Лютого 2013 17:23
Онучі носити я нехочу.Бидла і там свого досить.А компьютер з за кордону ліпше купити ніж їЇ долину мрії (СЕЛІКОНОВА)обіцянка цяцянка.
Гражданин Показати IP 15 Лютого 2013 21:43
Успокойся галичанин-бандеровец! Никто вас в ТС не возьмет! Там бандеровцы на хрен не нужны! Ваше место под Польшей, где вы и были 500 лет холопами! Вот снова туда и идите! Правда почему-то и туда никто вас не берет, только обещают уже 20 лет!
петро №? Показати IP 18 Лютого 2013 19:17
Нікуди йти не треба: що там чіп, що там чіп
Ник Показати IP 19 Лютого 2013 15:23
Если что-то делается, значить комуто это выгодно.... Если Россия тянет Украину в мит. союз, значить ей ето выгодно. Найди или раскрой эту выгоду и ты поймешь истенное лицо России и стоящих за поддержку этого союза. Если это не выгодно вопящим за союз, то Украина там и нахр никому не нужна.
про расею Показати IP 20 Лютого 2013 15:35
Три года на голодном пайке:.."На обещанное Путиным повышение зарплат бюджетникам не хватает более 1,5 триллиона рублей...."...."выполнение предвыборных обещаний президента о повышении зарплат работникам бюджетной сферы в 2013-2015 годах обойдется региональным и муниципальным бюджетам в 1,6 трлн. рублей, которых у них нет и не будет...". ..."недостача бюджетных денег для финансирования социальных расходов составляла 138 млрд рублей. Еще 89 млрд рублей не хватает на бюджетный трансферт Пенсионному фонду России....".
про расею Показати IP 20 Лютого 2013 15:36
Свет и газ - в пять раз:...."Министерство экономического развития подготовило новый прогноз развития России до 2030 года, предусматривающий резкий рост тарифов на газ и электроэнергию....Цены на электричество для всех потребителей с 2013 по 2030 годы вырастут в 2,4-3 раза...". Про дураков и дороги:..«Глава Минрегиона РФ Игорь Слюняев на заседании правительства назвал "очень далекими" перспективы создания в России сети дорог общего пользования при существующих темпах строительства. "Программа модернизации транспортной системы говорит о том, что нам необходимо построить порядка полумиллиона дорог общего пользования для того, чтобы сформировать ту самую сеть дорог общего пользования, однако динамика и темпы строительства говорят о том, что с учетом ввода порядка 500 км ежегодно мы эту задачу решим в течение 1000 лет", - цитирует Слюняева "Интерфакс".».
про расею Показати IP 20 Лютого 2013 15:37
..."на фоне некоторых позитивных тенденций "настораживает скачущая динамика экономических показателей в течение года". "Окончательных цифр за декабрь пока нет, возможно, они окажутся более обнадеживающими, но результаты ноября вселяют определенное беспокойство. По оценкам Минэкономразвития, годовой рост ВВП замедляется, - ...подчеркнул Путин"....
Киев Показати IP 20 Лютого 2013 15:39
Вот и армяне про "это"-...."Таможенный союз технически и формально делает невозможным свободную торговлю с третьими странами,есть еще ряд негативных факторов. Например, 60% государственного бюджета Армении формируется на государственной границе, а со вступлением в Таможенный контроль за этой статьей доходов будет передан в наднациональный центр,и я не уверен, что все решения этого центра будут на 100% удовлетворять государственным интересам Армении",-заявил глава Минэкономики,...." .... И что-то не видно, даже близко: ни Азербайджана, ни Молдовы, ни Прибалтики, про Грузию тоже можно не упоминать, возле "границ" этого эмбрионального "новообразования" во главе с расеей! А что будет без путина, луки и назарбая в этой экономической свалке - тээсе..., заточенном под клептократа путина, да еще и когда цена на нефть и газ упадет? Нетрудно догадаться - очередной совковый развал с нищетой, безнадегой и очередным бандитизмом, и опять никто не будет знать куда бежать...! У Украины одна дорога - в ЕС!
Киев Показати IP 20 Лютого 2013 15:45
«Казахстан сокращает торговлю внутри Таможенного союза. Об этом говорит статистика внешней торговли за 2012 год. Внешняя торговля страны стабильно растет. За 10 месяцев 2012 года – сразу на 11,6 процента. Это показывает, что Казахстан вливается в глобальное экономическое пространство. Но при этом мы сокращаем свою торговлю со странами Таможенного союза – Россией и Беларусью. Как ни странно, больше всего от ТС выигрывает Беларусь. Если доля торговли внутри Таможенного союза для Казахстана составляет 17,6 процента, для России – 12,8 процента, то для Беларуси почти половина всей торговли приходится на ТС – 48 процентов. Даже беглое сравнение показывает, как разнится экспорт Казахстана и наших соседей. Если основную часть отечественного экспорта составляет сырье, то львиная доля белорусского экспорта – 94 процента – продукты переработки с большей добавленной стоимостью.Под видом «беларуской продукции» российские производители уничтожают казахстанские предприятия. Насколько важно участие Казахстана в Таможенном союзе в таком виде?...» В Казахстане проводят референдум о выходе из тээса!
ZZZ Показати IP 20 Лютого 2013 19:16
Братва! да вы со своим ЕС носитесь как черт с ладаном. Ну, разве не понятно ,что Украина там ни когда не будет.ЕЕ попрасту туда никогда не примут, будут держать на коротком поводке не дай Бог,чтобы не сблизилсь с Россией.Там прекрасно понимают,что Украина в ЕС это для них полный аллес-капут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus