USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Опублікували повне відео прес-конференції Ігоря Палиці у Луцьку

7 Вересня 2015 19:00
Яке майбутнє може мати Луцьк, чи стане він привабливішим для інвесторів, туристів і місцевих жителів, залежить від вибору самих лучан, від того, яким вони хочуть бачити своє місто і як втілюватимуть їхні ідеї уповноважені особи.

Про своє бачення, яким може бути місто, кого хотів би бачити на посаді міського голови, а також про наміри знову балотуватиметься до парламенту розповів під час нещодавньої прес-конференції у Луцьку колишній народний депутат від Луцька, засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця. Окрім цього, Ігор Петрович відповів на інші запитання, які цікавили журналістів.

Так, прес-служба Фонду «Новий Луцьк» наразі оприлюднила повне відео прес-конференції Ігоря Палиці, яка відбулась у Луцьку 1 вересня 2015 року.



Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вже четвертий рік Фонд здійснює систематичну роботу, яка реалізовує як ідеї Ігоря Петровича, так і ініціативи активних лучан.

Ігор Петрович наголосив: незалежно від виборчих процесів, того, як міська влада ставиться до діяльності Фонду, організація працюватиме й надалі і втілюватиме в життя затверджені програми. До прикладу, сьогодні в луцьких школах вже діють 15 футбольних міні-полів, які встановлювали протягом 3-х років. А до кінця проекту планується, що такі спортивні об’єкти матимуть всі школи міста. Також продовжуватиметься встановлення майданчиків для вуличних занять спортом у дворах міста в стилі Street WorkOut. Якщо цього року в процесі відкриття - 26 таких споруд, то наступного року – ще 25.

Однак той красномовний факт, що ініціативи Фонду через політичну конкуренцію наразі лишилися без підтримки міської влади, штовхає до нових рішень.

Так, Ігор Палиця заявив, що вже обрав кандидата на посаду Луцького міського голови. Ним став голова правління Фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк.

Зі слів Ігоря Петровича, це був зважений вибір, утім не колегіальний, а особистий. Свій вибір засновник Фонду «Новий Луцьк» пояснив тим, що очолюючи організацію, Олександр Товстенюк зумів пройти так звану «перевірку». І якщо той погодиться, то саме він братиме участь у місцевих виборах в жовтні.

Також під час прес-конференції йшлося про те, що незабаром в окрузі №23 на Волині будуть оголошені дострокові вибори до парламенту у зв’язку з трагічною смертю народного депутата України Ігоря Єремеєва. Ігор Палиця повідомив, що, попри тривалі сумніви, висуватимеме свою кандидатуру на цю посаду.

«Ми ніколи не були друзями, але в мене завжди були нормальні стосунки з Ігорем Єремеєвим. Я не вступав з ним в агресивні публічні дискусії. Сталася біда. Я вагався, як це буде морально виглядати. Утім, сьогодні я на 90% схиляюсь до того, що мені треба піти у Верховну Раду», - пояснив він.

Так, перебуваючи на посаді голови Одеської облдержадміністрації, зазначив, окрім того, Ігор Палиця, він побачив, що центральній владі байдужі регіони. З його слів, за цей час в Кабміні не відбулося жодної наради за участю голів ОДА, де б поцікавилися ситуацією в регіонах, економічною ситуацією тощо. Натомість попередили: доведеться попрацювати на майбутні вибори. На думку Ігоря Палиці, сьогодні у владі - хаос, який може вилитися на вулицю, як це й відбулося в Києві, під час голосування за зміни до Конституції. Він вважає, що в цій ситуації винні дві сторони: безпосередні організатори і ті, хто спровокував кривавий конфлікт під стінами уряду.

Відповідаючи на питання журналістів, чи має він бізнес в Росії, Ігор Петрович подивувався, - мовляв, як можна мати там бізнес у той час, коли міські, обласні, районні ради по черзі визнають цю країною агресором. «Я не маю бізнесу в Росії. Не можеш продати бізнес – закрий, але не плати податки країні-агресору. Сьогодні це не питання бізнесу, а питання патріотизму. Жодна українська компанія, якщо це патріот, не може працювати в Росії. Якщо ти українець, ти не можеш платити податки в країні, значна частина бюджету якої йде на утримання російської армії. Потім ми отримуємо це все в цинкових трунах у себе дома», - резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Не поняв Показати IP 7 Вересня 2015 19:18
нЕ ПОВНЕ а де Пащенка питання?
Зуб В.А. Показати IP 7 Вересня 2015 19:20
Оберіть мене і побачите як я буду жити.
лучанин Показати IP 7 Вересня 2015 20:52
ВН дайте перелік корисних справ, які він зробив і не требе щодня його піарити..
Пенсіонер до лучанин Показати IP 8 Вересня 2015 03:30
Все для людей не спав не їв лише їх бачить своїх немічних. Він не крав все чесно заробив. І ділитья останнім. І вже окрім Луцька буде видавати гроші на окрузі Єрємєва, Ще одного щирого патріота, .якого так рано забрала земля. Яка втарата... Вони ні коли не платили гроші щоб проти на виборах, а чесно допомагали і наш край від того тільки збагатів і нарешті став гарним. Слава справжнім Патріотам.
коля до лучанин Показати IP 8 Вересня 2015 10:52
можна і ПОТРІБНО тільки так прославляти, власнику видніше
123 Показати IP 7 Вересня 2015 22:09
Сильно!
Андрій Показати IP 7 Вересня 2015 23:12
Ніби молоді, розумні, перспективні, "все для людей", говорять потрібні речі - ДО виборів. А ПІСЛЯ виборів все змінюється. Виникає питання ЧОМУ????? Невже не можна бути нормальними мерами, депутатами, президентами завжди, а не тільки до виборів? Спеціально проголосую за них, щоб побачити роботу фонду після перемоги на виборах. Також буде цікаво подивитись за ними після поразки.
!! до Андрій Показати IP 8 Вересня 2015 09:46
Вам ті вибори засліпили, чи що? Палиця, який вже не є народним депутатом, продовжує виконувати те що пообіцяв ще в 2012 році!!!!!!!!!!!!!!!! І ці питання ти маєш задавати Романюку!
Андрій до !! Показати IP 9 Вересня 2015 00:50
Я радий що Палиця такий, і хочу щоб не зіпсувався. Я просто наголошую на тому, що вести себе треба ПІСЛЯ виборів так, як ДО виборів. Якщо Петрович і Сашко це розуміють, бо Бог їм у поміч. Але якщо почне працювати на громаду тільки перед наступними виборами у 2019 році щоб вибрали ще, то це не правильно.
Андрій Показати IP 7 Вересня 2015 23:44
А те, що в центрі буде їздити тільки електротранспорт, а маршрутки ні - то це пару тисяч голосів мінус на виборах (тобто чоловік хоче виграти вибори, але сказав дурницю щоб за нього не голосували). Будемо доїзджати до Променя, а потім по Винниченка пішки до ЦУМу - це не правильно.
23 округ Показати IP 8 Вересня 2015 10:24
Ми раді, що ви йдете по нашому округу. Але у камінь-каширців викликало глибоке обурення, що виборами займатиметься шевчук та шумік інна. Остання ще вчора розказувала всім, що це ви позбавилися суперника, а тепер агітує за вас. Заберіть її від себе, бо знову з мамусею будуть ваші бабки ділити і нічого не зроблять. Оточіть себе нормальними людьми

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus