USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Іменем Тимошенко хочуть назвати школу Клімчука

8 Листопада 2013 16:14
У Ковелі хочуть присвоїти ім’я Юлії Тимошенко школі, якою свого часу керував нинішній голова облдержадміністрації Борис Клімчук, - інформує ПроКовель.

Нагадаємо, що декілька тижні тому під час першого пленарного засідання 43 сесії Ковельської міської ради директор Волинського благодійного фонду «Ізіда» Володимир Косцьов’ят за посередництвом депутата Сергія Кошарука звернувся до міської ради з проханням присвоїти комунальному закладу «Навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11-ліцей» у Ковелі екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

Тоді, депутати більшістю голосів, не підтримали депутатське звернення, а згодом міський голова Олег Кіндер, який, до речі, на тому ж таки засіданні проголосував «за», назвав його справжнісінькою провокацією. Однак на цьому історія не закінчилася.

Міський голова в проханні ідейного автора заяви побачив політичний підтекст. Адже, на його думку, Косцьов’ят не випадково саме школі №11 запропонував присвоїти ім’я Юлії Тимошенко школі, якою в свій час керував нинішній губернатор Волині Борис Клімчук. А ще - Олег Кіндер відзначив, що відповідно до букви Закону ім’я видатної людини присвоюється, скажімо, навчальному закладу з метою увічнення пам’яті про цю особистість, яка відійшла за межу Вічності.

«А Юлія Тимошенко – жива, хоча й залишається за гратами», - резюмував Олег Кіндер.

До слова, в освітньому закладі школи-ліцею №11 звернення ініціативного автора Косцьов’ята навіть обговорили під час зборів трудового та батьківського колективів. Зі слів начальника управління освіти Віктора Бичковського, педагоги та батьки учнів категорично відхилили звернення.

«Під час навчального процесу ми маємо працювати спільно: школа-учень-батьки, а не займатися політикою», - зауважив Бичковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
соціолог Показати IP 8 Листопада 2013 17:17
Долбойопів в Україні років на 5000 припасено)))
TFA Показати IP 8 Листопада 2013 18:28
Може ще назвем школу іменем головного "пакращувача"?
Александр до TFA Показати IP 9 Листопада 2013 06:48
А что, есть же двойные фамилии... Школа им.Тимошенко-Януковича. Звучит! Главное, что будет первая и единственная, и можно будет брать деньги на ремонт за экскурсии, только музей еще нужно будет сделать.
ісса ндойє Показати IP 9 Листопада 2013 12:39
ВЖЕ ЗОВСІМ ЕБА ... СЬ ЦІ КОШАРУКИ, ЧОМУ ВІН ЩЕ НЕ В ТЮРМІ ???
акуна матата до ісса ндойє Показати IP 13 Листопада 2013 20:36
Точно. Місце кіндера в тюрмі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus