USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокурора закликають знайти винних у блокуванні Волиньради

20 Грудня 2013 16:49
Чи відкриті кримінальні провадження стосовно осіб, які блокували вхід у приміщення облради 4-го грудня, поцікавився депутат обласної ради.

Депутатське запитання стосовно подій, які відбувалися 4 грудня цього року у приміщенні обласної ради озвучив під час сесії, що відбулася 20 грудня, депутат Сергій Слабенко. Він запитав голову Волиньради Володимира Войтовича та прокурора Волинської області Андрія Параку, які кримінальні провадження порушили за фактом перешкоджання діяльності депутатам Волинської обласної ради з боку невстановлених осіб, які перебували у приміщенні облради у формі, за якою їх можна було ідентифікувати як працівників правоохоронних органів.

«Сутність мого звернення полягає в тому, що громадяни України мають право вільно відвідувати органи державної влади, вони мають право вільно входити, проходити у кабінети чиновників, записуватися на прийом, зустрічатися з депутатами. Саме в цей день, 4-го грудня, невстановлені особи фактично заблокували, точніше унеможливили входження в приміщення Волинської обласної ради будь-кому», - повідомив депутат.

Зі слів депутата, голова облради Володимир Войтович повідомляв йому, що не викликав у той день жодного наряду міліції.

«Якщо це форма спеціального захисту, тоді виникає питання, чому у приміщенні обласної ради треба захищати громадський порядок. Принаймні, сесія у нас відбувалася мирно, жодним чином не виникали конфлікти, які передбачали силове втручання», - зазначив Сергій Слабенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Слабенкові Показати IP 20 Грудня 2013 17:23
Ти д*біл???
лучанин Показати IP 20 Грудня 2013 23:15
Слабенко слабий на голову.
оксана Показати IP 21 Грудня 2013 08:17
Це чувака з великим рейтингом прийшли привітати його прихильники!А чувак злякався,що його фанати можуть в пориві ефорії,бачучи свого царька зацілують його до самого НЕХОЧУ.Чувака і так охороняють друзі,мінти,так щей прокуратура.Оце рейтинг!
оксана Показати IP 21 Грудня 2013 08:28
Ей,лучанин,ти може помилився .Ти більш схожий клімчанина,Одне з двух-або засланий козачок,або перепрошу -дебіл!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus